Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 15:01

Oltchim a învins cu 35-31 în faţa unguroaicelor de la Gyor, cu o revenire spectaculoasă în repriza a doua, după ce în prima parte a meciului fetele noastre au făcut multe greşeli. Editorialiştii Gazetei Sporturilor, Radu Naum şi Cristian Geambaşu au scris despre victoria vîlcencelor şi despre aşteptările pentru meciul retur, de la Veszprem, semifinalelor Ligii Campionilor, de pe 7 aprilie, ora 17:00 (liveTEXT pe GSP.RO)


"K.E. Bohn (Gyor) înainte de meci: “Victoria va fi a celor care vor alerga mai mult”. Depinde. Depinde de cine te urmăreşte.«Atenţie la Amorim şi la Loke! Nu vedeţi că Lekic nu face nimic?». Acestea au fost cuvintele lui Radu Voina la 7 secunde de finalul primului sfert al semifinalei Oltchim-Gyor. Antrenorul avea perfectă dreptate" Citeşte aici editorialul complet al lui Radu Naum.

"Ziua în care fotbalul a fost surclasat de handbal, după-amiaza în care femeile au dat o lecţie bărbaţilor. Şi dacă ar fi fost prima!

Magia este de esenţă divină, mediocritatea, pur omenească. Duminică seară, Oltchim a avut o repriză magică şi una mediocră, de fapt în ordine inversă. E greu de explicat ce s-a întîmplat după pauză cu fetele antrenate de Radu Voina, renaşterea lor extraordinară, deci las în seama specialiştilor această delicată întreprindere". Citeşte aici editorialul complet al lui Cristian Geambaşu!

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară