SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC ZALĂU

Gheorghe Tadici a găsit o formă de protest inedită la adresa arbitrilor » S-a dat cu capul de podea

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2011 22:20

Antrenorul lui HC Zalău, Gheorghe Tadici, a făcut din nou circ sîmbătă, la Baia Mare, în meciul de campionat

Fostul selecţioner a protestat continuu la deciziile arbitrilor Ştark şi Ştefan. A primit cartonaşul galben în primele minute, apoi eliminare de două minute. În partea a doua, Tadici a intrat pe teren, s-a pus în genunchi şi s-a dat cu capul de podea în semn de protest faţă de deciziile "fluieraşilor". A fost eliminat şi echipa sa a pierdut cu 21-23. "Am fost arbitrat de un cuplu pe care l-am recuzat la începutul campionatului. Am protestat pentru că am fost dezavantajaţi flagrant. Şi-au bătut joc de noi", a tunat Tadici după meci.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
alecssutzu
alecssutzu  •  22 Martie 2011, 14:42

uitati.... oi fi domnu` Tadici nebun,stresant...si in toate modurile posibile si imposibile..dar numai cu dansul s`a facut performanta si la oltchim..si la echipa nationala...sa nu uitam ca am iesit vicecampioane europene.. invingand odata Rusia... si luand DRAMATIC in finala bataie de la aceeasi echipa... sa fim seriosi... este el cu este..dar ESTE ANTRENOR!

suporter_valcean
suporter_valcean  •  21 Martie 2011, 18:20

Felicitari arbitrilor!!! In sfarsit s-au gasit unii care sa-l elimine dupa ani si ani de circ. Pina la urma Ghita este imaginea acestui sistem, Voina lasand fals impresia ca sistemul este altfel, mai uman. La caracter ambii au mari probleme. Doar poza ii deosebeste.

dan69
dan69  •  21 Martie 2011, 14:20

o intrebare adresata celor de la Baia Mare "" ati verificat locul unde a dat cu capul de podea"" s-ar putea sa fie o denivelare unde s-ar putea accidenta fetele la asa un cap de beton !!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează