SPORTURI  »  HANDBAL  »  PERFORMANŢĂ

Gheorghe Tadici: "E un rezultat la care multă lume nu se aştepta"

tadici
tadici

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Managerul general al echipei de handbal feminin HC Zalău, Gheorghe Tadici  spune că puţini se aşteaptau ca formaţia sa să mai revină în prim-planul campionatului şi să se califice în cupele europene. 

 

HC Zalău a încheiat sezonul cu o victorie, scor 30-27, în faţa formaţiei Ştiinţa HCM Baia Mare, care i-a adus echipei antrenate de Gheorghe Tadici clasarea pe locul patru şi, implicit, dreptul de participare în Cupa EHF în sezonul 2010-2011. "

Ne bucurăm pentru această performanţă, am fost la un pas de podium, la egalitate de puncte cu Tomis Constanţa, de pe locul trei. E o bucurie şi pentru că anul trecut, dar şi anul acesta, unii ne cîntau prohodul, şi uite că avînd doar 13 jucătoare, din care patru junioare, am reuşit să revenim în primele patru echipe din România. E un rezultat la care multă lume nu se aştepta, poate nici noi, avînd în vedere că obiectivul pentru acest sezon a fost clasarea pe locurile 7-8. Am atras lumea la sală din nou, aseară a fost chiar o atmosferă ca la meciurile Oltchimului, păstrînd proporţiile, pentru că avem o sală mai mică", a spus Tadici, potrivit mediafax.

Gheorghe Tadici a făcut referiri şi la meciul retur din finala Ligii Campionilor, pe care fosta sa echipă, Oltchim Rîmnicu Vîlcea, îl va disputa la Bucureşti, sîmbătă, cu Viborg HK. "Va fi foarte greu, dar nu dau pronosticuri ca alţii. Fetele trebuie în primul rînd să-şi schimbe atitudinea faţă de meciul tur, cînd a contat poate şi faptul că li s-a spus că obiectivul a fost calificarea în finală".

"Acum un an, la fel, obiectivul a fost semifinala, acolo s-au oprit. Ce rost are să ajungi acolo şi să nu lupţi până la capăt, chiar dacă ţi-ai îndeplinit obiectivul? Nimic nu e imposibil, s-au văzut multe în handbal", a declarat tehnicianul de la HC Zalău. 
        
Campioana României la handbal feminin, Oltchim Rîmnicu Vîlcea, a fost învinsă, sîmbătă, la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor. Meciul retur va avea loc, la Bucureşti, sâmbătă, de la ora 20.45 (în direct pe Pro TV).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează