SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Gheorghe Tadici: "La tragerea la sorţi e cum ţi-e hărăzit. Cred că am avut ceva noroc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2010 00:00

Managerul grupării feminine de handbal HC Zalău, Gheorghe Tadici a declarat că tragerea la sorţi pentru turul trei al Cupei EHF a fost una bună pentru formaţia sa şi că va propune adversarei din Serbia RK Zajecar să dispute ambele meciuri, ori la Zalău, ori în deplasare.

"La tragerea la sorţi e cum ţi-e hărăzit. Putea fi şi mai bine, şi mai rău, dar apreciez că am avut parte totuşi de o tragere la sorţi bună. Mă bucură faptul că avem o adversară de mai aproape de România. Le vom propune să jucăm ambele meciuri ori la Zalău, ori în Serbia. Urmează să obţinem cît mai multe informaţii despre adversară, pentru a ne putea face o idee despre jocul său", a declarat Gheorghe Tadici, potrivit mediafax.

La rîndul său, directorul sportiv al vicecampioanei U Jolidon Cluj, Cosmin Sălăjan a precizat: "Vom întîlni echipa germană Vfl Oldenbrug, care anul trecut a jucat semifinalele Cupei Cupelor, deci are tradiţie în cupele europene şi este o formaţie puternică în campionat. Vom face rost rapid de cît mai multe informaţii şi vom apela şi fostul antrenor al Rulmentului Braşov, Herbert Muller, care antrenează acum în Germania. Nu cred că la acest nivel mai contează dacă jucăm acasă sau în deplasare primul meci, ci cît de bine o vom face. Cred că şansele de calificare în optimi sînt de 50-50 la sută".

Conform tragerii la sorţi de miercuri, echipele româneşti angrenate în turul trei al EHF vor avea următoarele adversare: U Jolidon Cluj-Vfl Oldenburg (Germania), HC Zalău-RK Zajecar (Serbia) şi A.C. Ormi-Loux Patras (Grecia)-Dunărea Brăila.

Manşa tur este programată în 13-14 noiembrie, iar cea retur o săptămînă mai tîrziu, cîştigătoarele dublei manşe urmînd a se califica în optimile de finală ale Cupei EHF.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cristinaco71
cristinaco71  •  28 Octombrie 2010, 15:02

Mult succes echipelor romanesti! Va tin pumnii si HAI ROMANIA!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează