SPORTURI  »  HANDBAL  »  NAŢIONALA

Gheorghe Tadici şi-a prelungit contractul cu FRH

Articol de - Publicat vineri, 11 aprilie 2008 00:00

Tehnicianul Oltchimului, Gheorghe Tadici, a semnat un nou contract cu Federaţia Română de Handbal, valabil pe încă un ciclu olimpic. Chimistul îl va avea avea secund tot pe Dumitru Muşi şi va avea ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2012. Interesant este că preşedintele fr handbal, Cristian Gaţu şi Gheorghe Tadici au parafat înţelegerea la Râmnicu Vâlcea, în cursul zilei de joi. Antrenorul Oltchimului spune, însă, că se va decide abia după Olimpiada din august de la Beijing: “În funcţie de rezultatul din China vom lua o decizie definitivă. Am semnat o prelungire până după Olimpiadă, incluzând şi meciurile de accedere la Europeanul din acest an, cu obiectiv calificarea. Domnul Gaţu ne-a propus să continuăm şi după Olimpiadă. Altfel, Oltchim joacă duminică de la ora 11.00 pe propriul teren în faţa Oţelului Galaţi, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 19 din Liga Naţională".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
 •  12 Aprilie 2008, 16:09

tatucul vostru....tadici for ever!

 •  12 Aprilie 2008, 09:28

Ma bucur sa aud asta! Sper sa continue si dupa olimpiada!

 •  12 Aprilie 2008, 09:28

Tadici rulz

Vezi toate comentariile (19)
Comentează