HANDBAL  ·  CSM BUCUREȘTI

Gică Hagi intervine în dezbaterea legată de salariul Cristinei Neagu: „Am văzut că e certată că are 2-300.000 pe an. Îmi vine să râd!”

Luni, 25 Februarie

Cristina Neagu e în pline negocieri pentru prelungirea acordului cu CSM București, echipă finanțată de municipalitate, din bani publici. Ca să rămână, cea mai bună handbalistă a României a solicitat conducătorilor clubului 30.000 de euro pe lună, cu 8.000 peste ce are acum.

Primăria i-a făcut o contraofertă lui Neagu cu o prelungire la nivelul salarial din prezent, motivând că bugetul pe 2019 este mai mic cu un sfert decât cel de anul trecut. 

„Regele” e de părere că Neagu e îndreptățită să ceară cât mai mulți bani, în calitate de cea mai bună jucătoare a lumii în mai multe rânduri. 

„Am văzut că este certată Cristina Neagu că are 2-300.000 salariul. Îmi vine să râd! Știți cât câștigă Messi? Păi nu ați spus voi că este Messi a handbalului?

Neagu produce spectacol, este cea mai bună și trebuie să fie plătită cel mai bine. Din păcate, la noi nu se poate. Afară da, ei au înțeles acest lucru și progresează!”, a comentat Gică Hagi în conferința de azi. 

Cristina Neagu joacă de un an și jumătate la CSM București, fiind golgeterul echipei în Ligă, cu 159 de reușite.

Intră și tu în dezbatere: ți se pare justificată o creștere salarială din bani publici pentru jucătoarea CSM-ului?

Merită Neagu 30.000 de euro pe lună din bani publici?

DA, poate chiar și mai mult
NU, salariul actual e suficient de bun

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV Cristina Neagu a pus o condiție clară să mai rămână la CSM București: vrea un salariu și mai mare!Susține că fostul soț a bătut-o și a amenințat-o cu moartea. Aproape că nu-ți vine să crezi că e adevărat când afli despre cine e vorba

Libertatea

Comentarii (72)

menumorut2  •  26 Februarie 2019, 19:39

Fără discuţie, Cristina Neagu merită cu prisosinţă 30000 de euro sau mai mult. Dar fără discuţie, este anormal şi chiar imoral ca un orice sportiv sa fie platit cu o astfel de suma din bani publici. Daca Cristina vrea banii astia, sa mearga sa joace afara. In Romania momentan nu n-ar trebui sa se risipeasca banii publici pentru astfel de salarii. Ma intreb cate sute sau mii de fetite ar putee face sport din 300000 de euro anual. Care e mare diferenta dintre CSM si Gyor? Gyor e finantata din bani privati.

antalmihai  •  26 Februarie 2019, 18:50
Postat de dora pe 26 Februarie 2019, 16:04

Giga are o problema cu zerourile. Poate ii explica cineva ca fara are 17.500 euro pe luna. Fara bonusuri de performanta. Si ca vrea mai mult.

si mai e o chestie, pt. cel mai ocupat om ,,de pe pamint,,? chiar nu ai treaba?

dora  •  26 Februarie 2019, 16:04

Giga are o problema cu zerourile. Poate ii explica cineva ca fara are 17.500 euro pe luna. Fara bonusuri de performanta. Si ca vrea mai mult.

Vezi toate comentariile (72)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1