SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - CSM BUCUREȘTI 36-27

GYOR - CSM BUCUREȘTI // VIDEO » UMILITE! Cu Pintea IMPECABILĂ, Gyor a demolat-o pe CSM București în Liga Campionilor, 36-27

Crina Pintea a debutat azi în Champions League și a avut procentaj 100% (9 goluri din 9 aruncări)
Crina Pintea a debutat azi în Champions League și a avut procentaj 100% (9 goluri din 9 aruncări)

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 21:58

CSM București s-a înclinat pentru a șaptea oară în fața campioanei Europei, Gyor, scor 27-36 (15-22), suferind cea mai severă corecție din cele nouă meciuri jucate până acum împreună.

Campioana României a început a doua parte a sezonului în Europa cu un insucces care doare. CSM București, fără Cristina Neagu și Amanda Kurtovic, s-a înclinat cu 36-27 în fața Gyorului, fără Nora Mork, Eduarda Amorim și Anita Gorbicz.

Prima repriză a confruntării a curs într-un singur sens, cel a echipei gazdă. CSM București a înscris primul gol din acțiune în minutul 7 prin Elizabeth Omorogie, când scorul era 5-1 în favoarea unguroaicelor. Scorul s-a mai strâns în următoarele minute, grație acțiunilor sârboaicei Andrea Lekici. Greșelile au început să se adune și la Gyor, apărarea lui CSM a început să conteze mai mult, iar la jumătatea reprizei scorul era 9-6.

Minutul 15 este și cel în care Crina Pintea, transferată după CE 2018 la Gyor, a debutat în tricoul noii sale formații în Liga Campionilor. Prezența sa s-a făcut simțită imediat, cu o poftă de joc extraordinară, cu soluții în joc, pivotul român a reușit să încheie repriza a doua cu cele mai multe goluri pentru Gyor, șase, înscrise în 15 minute. 

Fetele de la CSM București au reușit să se mai țină în spatelor Gyorului foarte puțin, în ultimele nouă minute, de la 12-10, scorul a devenit 22-15. 
Partea a doua nu fost nici ea prea fericită pentru campioana României, care nu a putut să se apropie deloc de echipa gazdă. Amandine Leynaud a continuat să le sperie pe fetele de la CSM, ideile în atac au fost puține, iar cu zece minute înainte de final diferența era de opt goluri. Crina Pintea a contribuit și în repriza a doua la scor, ea marcând alte trei goluri și încheind meciul cu procentaj de sută la sută, 9 goluri din nouă aruncări. S-a terminat 36-27, iar CSM are un început amar de an. Următorul meci e pe teren propriu, cu Krim, pe 2 februarie.

VIDEO DE LA MECI AICI!

9 goluri din 9 aruncări a reușit Crina Pintea pentru Gyor

Gyor - CSM București 36-27, Clasament 

Alt meci din prima etapă:
Krim-Vipers 24-25
Se joacă mâine:
Thuringer-FTC
Primele 4 echipe se califică în sferturile de finală.

4 trofeeale Ligii Campionilor are Gyor în vitrină: 2013, 2014, 2017, 2018. A jucat alte trei finale

2 antrenoria avut Gyor în ultimii 7 ani de zile. CSM a schimbat 10 în ultimii 6 ani

Vezi și: CSM București vrea să transfere toată naționala! » Detaliile planului COLOSAL pregătit în culise: cine va fi noul antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  27 Ianuarie 2019, 13:14

Rusine! Cristina Neagu tocmai a fosy declarata cea mao buna handbalista a Europei iar voi faceti apologia firmei Audi Modul in care in toate sporturile comentatorii si vitejii de tastatura aduc linguseli fara numar membrilor marilor echipe din orice sport are circumstante atenuante la copii sau la membri comunitatilor etnice care traiesc prin astfel de scantei! Dar sa vii intr-un sport in care o romanca Cristina Neagu. tocmai a iesit cea mai buna dar tu sa faci febra la degete de la Gorbitz sau basici la cingatoare de la Amorim arata frustrari grele si dorinnta de a face pe plac sefului trustului si de ce unii ai ajuns peste noapte sefi de sectie

remarque
remarque  •  27 Ianuarie 2019, 12:13

Ce nume de echipa....CSM si alintate ”tigroaicele” :))))))))))). Auzi acolo, tigroaice :))))))))))))))). Bani de la PSD, mercenare in echipa, o chestie artificiala, fara fundatie, fara sens, un surogat care s-a vrut inlocuitorul echipei Oltchim care a insemnat insa altceva. CSM e pe un tobogan kamikaze, genul acela de tobogan pe care nu te poti opri odata pornit. In doi ani i se va canta prohodul, daca nu se intampla o minune. Dar la cate minuni asteapta romanii, ma indoiesc ca o vor primi chiar pe aceasta :P

comedy.central
comedy.central  •  27 Ianuarie 2019, 09:20

Bai , Nea Chis sa intele ca a jucat PSD asera si a pierdut la 10 goluri!?? Si ca dacaju ca PNL cu Gyor rezultatul ar fi fost stralucitor!!??... ,*** cu melcii vostri!,, era replica intr-un film. In meciul de ieri totul a tinut de felul in care s-a jucat handbal! O echipa buna si motivata impotriva unei adunaturi de asa zise vedete total debusolata si fara ambitie!! E mai simplu decat crezi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează