SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCHIMB

Schimb spectaculos făcut între Vâlcea și Craiova!

Articol de - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 21:33

Jelena Trifunovici, interul stânga sârb, a semnat cu campioana României. La Craiova ajunge Ana Maria Savu, interul dreapta al naționalei României 

SCM Rm. Vâlcea și SCM Craiova au ajuns la un acord privind un schimb de jucătoare. Campioana României a reziliat contractul interului dreapta Ana Maria Dragut-Savu, venit în această vară din Ungaria, de la Kisvardai și a transferat-o de la SCM Craiova pe Jelena Trifunovici. 

Ana Maria Savu (29 de ani) revine după o accidentare și nu și-a găsit „cadența” la campioana României. A acceptat să plece la Craiova în speranța că va putea evolua mai mult pentru a redeveni interul titular al naționalei României. Dragut a jucat în doar 6 partide pentru Vâlcea, în campionat, și a marcat 3 goluri. A mai bifat și 4 meciuri în Liga Campionilor. 

Ana Maria Savu a mai trecut în carieră pe la Dunărea Brăila, Unirea Slobozia și HC Zalău. 

De partea cealaltă, Jelena Trifunovici (28 de ani) lasă Craiova după doi ani și jumătate petrecuți în Bănie. Ea a câștigat cu SCM Craiova Cupa EHF în 2018, fiind una dintre jucătoarele de bază. Trifunovici e o apărătoare foarte bună, iar Vâlcea speră ca prin venirea ei să-și betoneze și mai mult defensiva.  

Trifunovici a jucat sâmbătă seara, pentru ultima dată în tricoul Craiovei în meciul cu U Cluj Napoca (23-22). A marcat de 4 ori, dar a și văzut cartonașul roșu în minutul 56, pentru 3 eliminări de câte două minute. A mai jucat în carieră la Buducnost, Metalurg Skopje și Podravka Koprivnica. Este și componentă a naționalei Serbiei. 

Ea nu va putea evolua pentru SCM Rm. Vâlcea în faza grupelor Ligii Campionilor, dar va putea juca în Liga Națională, în meciurile rămase de disputat în acest an. 

Din 1 ianuarie 2020, Jelena va putea juca și în cupele europene pentru SCM Rm. Vâlcea.  

VEZI ȘI:

GLORIA BISTRIȚA - CORONA BRAȘOV 25-27 // Brașovencele sunt aproape de grupele Cupei EHF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1037235313056897
Mihai Grandori  •  10 Noiembrie 2019, 12:21

Ma speriasem ca a luat-o Valcea pe Amorim dar acum m-am linistit !!! Tot straniere second hand achizitioneaza dar pretentiile sunt cat casa ... Poate n-o mai vad pe chistocul ala ucrainian inutil !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează