SPORTURI  »  HANDBAL  »  

HCM Constanţa a primit medaliile de campioni

hcm
hcm

Articol de - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

Aproape 2.000 de suporteri au venit joi la Sala Sporturilor din Constanţa pentru a saluta o nouă performanţă pentru HCM Constanţa. După calificarea în premieră în "optimile" Ligii Campionilor, echipa pregătită de Zoran Kurtes a bifat un nou titlu de campioană, al cincilea din istorie şi al doilea consecutiv.

Campionii, care şi-au asigurat titlul cu două etape înaintea finalului de campionat, au învins în ultima rundă a Ligii Naţionale o fostă mare rivală, Dinamo Bucureşti, cu 41-28. Finalul partidei i-a găsit pe suporteri aplaudînd în picioare, în timp ce jucătorii au încins hora în mijlocul terenului, pe acordurile tradiţionalei "We are the champions". A urmat festivitatea de premiere, constănţenii primind medaliile de aur, tricourile de campioni şi trofeul într-o mare de confetti şi baloane alb-albastre, cu un mesaj pentru fani: "Give me 5!". "Sîntem fericiţi că am cîştigat titlul, dar ne dorim să facem eventul, după o pauză de cinci ani", a spus căpitanul Laurenţiu Toma.

De partea cealaltă, dinamovistul Bogdan Voica a primit trofeul "Aurel Bulgariu", fiind cel mai bun marcator din acest sezon al Ligii Naţionale. Meciul de ieri a prilejuit şi retragerea din activitate a veteranului Enis Murtaza, fostul handbalist constănţean renunţînd la activitatea sportivă la doar 32 de ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează