SPORTURI  »  HANDBAL  »  RULMENTUL BRAŞOV - FEHEREP ALCOA 36-27

Herbert Muller: "Dacă vom cîştiga Cupa EHF, voi fi mulţumit"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 februarie 2009 00:00

Herbert Muller, antrenorul handbalistelor de la Rulmentul Braşov, era fericit după calificarea echipei sale în sferturile de finală ale Cupei EHF.

"Mie îmi place să trăiesc meciul. A fost o luptă grea pînă la sfîrşit, dar am reuşit să obţinem victoria. Avem nevoie de meciuri grele. Orice adversar care ne duce la maxim ne ajută, pentru că ne forţează să dăm totul. Am luptat mult pentru acest scor.

Ne gîndim treptat, dacă vom creşte în continuare, putem cîştiga Cupa EHF. Nu regret că am venit la Rulmentul. Dacă avem răbdare, echipa va creşte. Fetele trebuie să se înţeleagă între ele. Dacă am cîştiga această cupă aş fi mulţumit. Trebuie să cîştigăm fiecare meci pentru a putea spera la titlu", a spus Herbert Muller la GSP TV.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (16)
 •  16 Februarie 2009, 05:09

Felicitari pentru clubul Rulmentul Urban Brasov!

 •  15 Februarie 2009, 00:58

@Marduk: sa vezi nene fapte dure in Germania! Dar sper ca nu ai nesimtirea sa compari Romania cu Germania.

 •  15 Februarie 2009, 00:56

Cineva sa-l puna la punct pe mariusgiurgiu, smecherasul asta cu gura murdara! Ma giurgiuvane, observ ca tu esti balaur in lumea virtuala, insa doar o gura murdara si un creieras frustrat -adica un r.a.hat de musca- in lumea reala! Ne faci de ras, du-te inapoi in galeria ta de fotbal, acolo ti-e locul. Bye!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează