SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Încă un transfer pentru CSM București! Și-a adus extremă dreapta din campionatul intern

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 13:58

CSM Bucureşti a anunțat pe site-ul oficial transferul extremei dreapta Aneta Udriștoiu de la vicecampioana României, HC Dunărea Brăila.

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani a semnat un contract valabil pe următorii doi ani, urmând să se alăture echipei în această vară.

"Mă bucur enorm de mult că anul viitor o să fac parte din echipa CSM Bucureşti. Este un pas important în cariera mea , personal îmi doresc că anul viitor să avem performanţe cât mai bune şi cât mai frumoase.

Sunt foarte fericită că mă voi alătura unor jucătoare de mare valoare de la care sunt convinsă că o să am ce învaţa . Aştept cu nerăbdare sezonul viitor şi sunt convinsă că împreună o să formăm o echipă de vis”, a zis Aneta pentru GSP.RO.

Aneta Udriștoiu este campioană a României în 2014, vicecampioană în 2013. A câștigat de două ori Cupa României, în 2013 și 2014, iar în 2013 a câștigat și Supercupa României. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează