SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEUL PREOLIMPIC

Înfrângere pentru România în ultimul meci dinaintea turneul preolimipc » "Tricolorele" au pierdut cu Suedia

Patricia Vizitiu
Patricia Vizitiu

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 21:18

România a pierdut azi amicalul cu Suedia, ultimul meci înainte de turneul preolimpic.

Elevele lui Ryde au fost învinse 29-32, la capătul unui meci în care Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare, deși a jucat doar în prima repriză.

Astăzi au jucat foarte puțin jucătoarele de bază. Eliza Buceschi nu a jucat deloc, iar Paula Ungureanu a intrat în poartă doar în ultimele 20 de minute.

Marcatoarele echipei României au fost Neagu 7 goluri, Vizitiu 6, Chiper 3, Elisei Ardean 3, Udriştoiu 2, Chintoan 2, Zamfirescu 2, Manea 1, Brădeanu 1, Tănăsie 1, Marin 1, iar pentru Suedia s-au remarcat Sand 6 goluri, Wall şi Gullden, câte 4 reuşite, potrivit news.ro.

PROGRAMUL MECIURILOR ROMÂNIEI LA AARHUS

Vineri, 18 martie
20:00    România-Danemarca

Sâmbătă, 19 martie
18:45    România-Uruguay

Duminică, 20 martie
18:45    România-Muntenegru

* DigiSport va transmite turneul preolimpic

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Martie 2016, 09:32

intoarcerea la normalitate! probabil, vom mai castiga doar cu uruguay, in turneul de calificare...

andyschleck
andyschleck  •  16 Martie 2016, 07:40

Vreau sa mentionez ca portarita noastra Dedu sau cum o cheama, e praf ... trecea mingea prin ea, de scos vreo minge nici nu putem vorbi, poate doar cu noroc daca reusea sa salveze vreo minge, s-a vazut diferenta cand a intrat Paula. Probabil ca amicalul nu avea nici un rost mai ales cand joci un meci oficial cu Norvegia cu 2 zile inainte si tu iti menajezi jucatoarele, dar suedezul Ryde a vrut probabil sa le faca o favoare suedezelor care si ele au turneu preolimpic in weekend si ele nu au avut nici turneul de calificare la Europene fiindca sunt tara gazda.

228661697474851
Alin Trandafir  •  16 Martie 2016, 06:20

Jalnici "scriitori" de stiri. Unde i-ati gasit?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează