SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Cum a reacționat înlocuitoarea Cristinei Neagu când a fost ofertată de CSM București: „Nu puteam rata o asemenea ocazie”

Claudia Constantinescu va îmbrăca la CSM tricoul cu numărul 20, semnând cu campioana un contract până în vara lui 2020 / FOTO CSM Bucureşti
Claudia Constantinescu va îmbrăca la CSM tricoul cu numărul 20, semnând cu campioana un contract până în vara lui 2020 / FOTO CSM Bucureşti

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 13:17

Claudia Constantinescu, noua jucătoare a campioanei României, vorbeşte despre transferul realizat peste noapte la CSM București şi despre aşteptările sale la noua formaţie. 

CSM Bucureşti a transferat-o luni, de la HC Zalău, pe Claudia Constantinescu, un inter stânga de forţă care are rolul, deloc uşor, de a o înlocui pe Cristina Neagu. Transferul s-a făcut în ultima zi în care CSM Bucureşti mai putea înscrie jucătoare pe lista de Liga Campionilor.

"A fost o surpriză şi pentru mine. A venit aşa, dintr-o dată, dar am spus «DA» din prima, nu puteam să ratez o asemenea ocazie. Este un pas foarte mare în cariera mea, e un vis devenit realitate. Orice jucătoare îşi doreşte să joace la CSM Bucureşti, una dintre cele mai bune echipe din Europa", a declarat Claudia.

Debutează cu Gyor

La 24 de ani, Constantinescu a jucat până acum doar la HC Zalău, vreme de cinci sezoane şi jumătate. Una dintre handbalistele talentate ale generaţiei sale, alături de Denisa Dedu, Gabi Perianu, Claudia a avut ghinionul să fie ţinută doi ani pe margine de o accidentare la umăr.

"Acum, mă simt din ce în ce mai bine, mi-am recăpătat forţa în braţ, în aruncare", spune ea.

Va debuta sâmbătă, la Gyor, în meciul de Liga Campionilor. "Am emoţii mari, dar îmi vor trece. Cum am mai spus, pentru mine e o onoare să ajung la CSM, dar sunt pregătită să joc cât mai bine, să-mi ajut echipa. Sigur că aici, nu voi mai fi golgeterul echipei, sunt multe jucătoare valoroase, dar important e să fiu apreciată prin ceea ce fac", spune Claudia.

Obiectivul ei e acela de a face eventul, campionat-Cupa României, cu CSM Bucureşti, dar şi să joace în Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta.

Citește și:

EXCLUSIV Detalii despre viitorul Cristinei Neagu! Ce se va întâmpla cu cea mai bună handbalistă din lume, căreia îi expiră contractul peste 6 luni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează