SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Ivan Pesici, implicat într-un accident rutier

pesic
pesic

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Handbalistul Ivan Pesici a scăpat cu bine dintr-un accident rutier în care a fost implicat la finalul săptămînii trecute, în Croaţia. În maşină s-a mai aflat un prieten care a suferit răni mai grave. 

Portarul echipei CO Zagreb, Ivan Pesici, a adormit la volanul autoturismului pe care îl conducea şi după ce a lovit un parapet de protecţie, s-a ciocnit de un camion, şoferul acestuia fiind în stare de ebrietate. 

"Acum sunt bine, am câteva copci. Am adormit la volan", a spus Pesici după accidentul în care prietenul său a fost mai grav rănit, dar se află înafara oricărui pericol, preluate de mediafax.

Croatul Ivan Pesici a fost jucătorul echipei MKB Veszprem în sezonul trecut. El s-a numărat printre victimele atacului de la restaurantul Patriot din oraşul ungar, în care pivotul naţionalei României, Marian Cozma, a fost ucis. Pesici a fost şi el înjunghiat, pierzându-şi un rinichi.

Playtech: Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19: „Niște minciuni care...


Comentarii (3)
 •  21 Martie 2010, 11:17

Mai multi arestati in cazul Cozma au fost eliberati.Ei s-au dus acasa la enying si au sarbatorit pana dimineata.50 de politisti au supravegheat distractia tiganilor. Daca vreun ziarist stie bine ungureste aici e articolul. ://www.blikk.hu/blikk_aktualis/partiztak-a-cozma-gyilkossag-gyanusitottjai-2013872/

 •  17 Martie 2010, 08:31

In poza e Ivan Pesici,si nu Zarko Sesum!!!

 •  16 Martie 2010, 15:08

Ba, handicapatilor, asta-i Zarko Sesum in poza. Las-o dreak, de doua ori intr-o zi.Vai de mama voastra.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează