SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Momente dificile pentru Javier Humet, handbalistul lui Dinamo: soția lui e în comă, după ce a suferit un atac cerebral

Articol de - Publicat sambata, 15 mai 2021 19:26 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 19:05

Javier Humet, 31 de ani, handbalist legitimat la Dinamo, trece prin momente dificile după ce soția lui a suferit un accident vascular chiar după petrecerea pentru sărbătorirea titlului. 

Soția căpitanului de la Dinamo, Ana Aida, a suferit din senin un accident vascular cerebral, iar acum se află la secția de terapie intensivă de la Spitalul de Urgență Floreasca.

„Dragilor, Dumnezeu îi pune la încercare pe Javier Humet şi familia Dinamo. În noaptea de după câştigarea titlului, soţia lui Javi a făcut un atac cerebral, iar acum este internată la reanimare. Are nevoie de ruga noastră”, se arată într-un comunicat publicat de clubul Dinamo.

Javier Humet: „Sper într-o minune!”

Handbalistul a transmis că e alături de soția lui și a declarat doar că speră într-o minune, conform news.ro. De asemenea a mulțumit clubului Dinamo pentru sprijin. Oficialii și coechipierii săi i-au fost alături, o parte din ei fiind prezenți și alături de el la spital. 

PCH: „Suntem alături de campionul nostru”

Peluza Cătălin Hîldan și-a anunțat sprijinul față de handbalist printr-un mesaj public. „Suntem alături de campionul nostru de la handbal, Javier Humet, care trece prin momente dramatice. Sotia lui, Ana Aida, se află la terapie intensivă începând de marți noapte, în urma unui accident vascular cerebral suferit din senin.

Medicii spun că este nevoie de o minune pentru a-și reveni. Din prima clipă, toți jucătorii și staff-ul au fost alături de camaradul lor, la Urgență Floreasca, de dimineața până seara, zilnic. S-ar putea să fie nevoie să donăm sânge (vă anunțăm), dar rugămintea lui Javi și a handbaliștilor este să ne rugăm cu toții pentru Ana Aida.”, a scris PCH.

Javier Humet, o vedetă a campionatului intern de handbal

Javier Humet Gaminde s-a născut în Barcelona, primele cluburi la care a avoluat fiind din această țară. Și-a început cariera la Portland San Antonio, o echipă din orașul spaniol Pamplona, apoi la BM Aragon.

De aici a ajuns în România, în 2012, la HCM Constanța. După un singur sezon, pleacă în Franța în 2013, la US Ivry, însă revine la HCM, tot pentru un sezon, în 2014. Urmează pasul spre CSM București, echipă la care va rămâne timp de trei ani, iar în 2018 semnează cu Steaua București. Anul trecut a trecut la rivali, la Dinamo, iar în acest sezon a devenit campion cu echipa din Ștefan cel Mare.

Handbalistul a obținut și naționalitate română, iar împreună cu soția lui, Ana Ayda Humet, pe care a cunoscut-o la Constanța, are trei copiii.  

Citește și alte știri din handbal:

FOTO + VIDEO Campioni de rasă » Dinamoviștii au primit tricourile de campioni după un succes în fața marii rivale, Steaua, scor 27-24

Campionatul s-a terminat. CSM e campioană! CSM București a zdrobit-o pe Minaur Baia Mare și poate deja să sărbătorească titlul în „Liga Florilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează