SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON 22-22

Jucătoarele lui CSM București, dezamăgite după egalul cu Rostov: "Am jucat slab, să nu mai repetăm un asemenea meci!" » Ce a declarat antrenoarea Helle Thomsen

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 19:45

CSM București a încheiat la egalitate, scor 22-22, meciul cu Rostov Don din grupele Ligii Campionilor. 

La interviurile de după meci, antrenoarea Helle Thomsen, 47 de ani, s-a declarat mulțumită de egalul reușit de jucătoarele sale.

"A fost o luptă grea.Am am avut mingea în ultimele 10 secunde, dar nu am reușit să marcăm. Cred că am ratat prea mult, de asta nu am câștigat.

Câteodată avem și astfel de zile, dar sunt mulțumită că fetele au luptat până la capăt. Poate se va dovedi că vom avea nevoie de acest punct la finalul grupei. Eu sunt mulțumită cu acest egal.

Gyor nu o mai are pe Nora Mork, dar are în continuare jucătoare foarte bune. Ne așteaptă un meci greu", a declarat Helle Thomsen, la TV Telekom Sport. 

"Să nu se mai repete un astfel de meci!"

Nu la fel de mulțumită de deznodământul partidei cu Rostov a fost pivotul Oana Manea, care speră să uite cât mai repede acest meci. 

"Am făcut un meci mai slab. S-au văzut emoțiile noastre și lipsa de energie. Am avut o susținere minuntată și mi-aș fi dorit să câștigăm acest meci pentru fani.

După ce am egalat, trebuia să avem mai multă energie și să ne desprindem. Am întâlnit o echipă bună, dar noi nu am fost adevărata echipă care trebuia să fie pe teren. Nu ne gândim deja la calificare, vom lupta să luăm cât mai multe puncte. Sper ca un astfel de meci să nu se mai repete", a declarat Oana Manea, la TV Digi Sport.

Vezi aici cronica + desfășurarea partidei dintre CSM București și Rostov Don

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
razvyyc
razvyyc  •  12 Februarie 2018, 11:01

"Bonaventura sisters" mai adaugă un meci pe lîngă lista a rușinii. Singurul cuplu feminin din lume care a lăsat o echipa sa joace in 8 jucători ultimele faze ale unui meci din campionatul Franței. Cuplu renumit pentru finala olimpica din 2012, acolo unde au trantit un final de meci dintre MNE si Nor. Cuplul care a scos Rusia din cărți la masculin in 2017. Surorile Bonaventura sunt o rusine pentru acest sport. Un cuplu delagat la comanda EHF/IHF.

tihi
tihi  •  12 Februarie 2018, 09:53

Ce dezamagire??? Trebuie sa fie bucuroase,ca au scos un egal cu ajutorul arbitrelor !! Rusoaicele au condus tactis si strategic intreaga partida ,iar fara interventia arbitrelor, CSM nu ar fi facut egal nici in 5 ore de joc!!

344018929370831
Adrian Nistor  •  12 Februarie 2018, 09:10

Neagu a jucat dezamagitor. Cred ca-i trebuie mai multa munca. Este primita cu simpatie si admiratie justificata in toata tara dar astea se duc repede daca nu ai realizari in teren. Succes totusi pentru una dintre foarte putinele persoane cu care Romania se poate mandri!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează