SPORTURI  »  HANDBAL  »  CE DE HANDBAL

Jucătoarele României vorbesc despre relația cu Ambros Martin » Ce spun după ce Voina și Gațu l-au făcut praf pe selecționer

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 18:38

Denisa Dedu, 24 de ani, portarul României, a vorbit despre prestația "tricolorelor" de la Campionatul European de Handbal, unde au terminat pe locul 4, și despre relația cu antrenorul spaniol Ambros Martin, 50 de ani.

"Înainte să plecăm, obiectivul era clasarea în primele 6. Pe parcurs, când am văzut că am jucat bine în grupă și că suntem într-o formă bună, am sperat la medalii. Faptul că suntem în primele 4 este un rezultat bun. Ne-am fi dorit o medalie, dar atât s-a putut. E un pas înainte. Am încercat să suplinim absența Cristinei Neagu prin luptă, dar nu am putut câștiga semifinala și finala mică.

Nu dau atenție criticilor. Ambros Martin este un antrenor foarte valoros. A câștigat Liga Campionilor, iar valoarea lui nu pote fi contestată. Noi ne înțelegem foarte bine cu el", a declarat Denisa Dedu la TV Digi Sport.

Udriștoiu: "Aș fi vrut să joc mai mult"

Aneta Udriștoiu, extrema dreaptă de 29 de ani de la CSM București, a vorbit și ea despre evoluția României de la Europeanul din Franța.

"Cred că puteam să joc mai mult, dar trebuie să fiu realistă. Eu nu am evoluat foarte mult la CSM București. Era greu să joc la un nivel ridicat. 

Ambros Martin este un antrenor foarte bun. Noi ne înțelegem foarte bine cu el. Este plăcut", a declarat Udriștoiu pentru sursa citată.

Citește și:

Gațu și Voina s-au luat de Martin Ambros după eșecul cu Rusia: "Uitați-vă, se vede clar pe imagini!" » Moderatorul a considerat că trebuie să intervină: "Oameni buni, vă rog"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
844831225687843
Petre Stoian  •  18 Decembrie 2018, 14:08

Radu Voina a declarat ca Ambros e in primii 3 antrenori din lume dar nu cunoaste decit o parte din jucatoarele din Liga Florilor cu potential de a fi selectate, lucru absolut corect; Cred ca Ambros nu cunoaste suficient jucatoare valoroase din Liga Florilor - Rob,Iovanescu,Trif,Ciuciulete,Mazareanu,Prodan,Iuganu,Andrei,M. Predoi etc. Asa se face ca vreo 8 jucatoare nu prea pot fi folosite , tot greul cazind pe celelate jucatoare; solutia ar fi un antrenor secund care sa faca o selectie inspirata Radu Voina a fost nemultumit de modul cum se face presa la Gazeta Sporturilor ; n-ar trebui ca ziaristii sa foloseasca jucatoarele in interesul lor

blackseacoast
blackseacoast  •  18 Decembrie 2018, 00:47
Postat de duffyduck pe 17 Decembrie 2018, 21:50

Sau poate ne explici si cum a fost pe la CSM cu Kim Rasmussen si Per Johansson - cu care au castigat prima Liga Campionilor dupa 52 de ani, si de doua ori bronzul ... cum a fost, dezonorant?

Esti atat de grabit cu trasul concluziilor si deci se intelege ca esti si destul de necopt inca,incat tu nu de explicatii ai nevoie ci de desen. Deocamdata ! Din pacate pentru tine nu sunt potrivit si nici calificat sa-ti desenez. Dar avand tineretea de partea ta, un real atu de altfel,ai tot timpul sa inveti sa citesti,sa intelegei si sa si tragi concluzii ulterioare. Mai pe scurt spus,nu te mai grabi ca fata mare la maritat !

duffyduck
duffyduck  •  17 Decembrie 2018, 21:53

Ia uite aici mare antrenor, mare om: http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2012-12-12-13800398-70-gheorghe-tadici.jpg "Nu pot sa ma cobor sa dialoghez cu o astfel de jucatoare. In 43 de ani de activitate am vazut chiar jucatoare mai valoroase decat ea. Nu s-a facut jucatoare in balcon la taica-su"

Vezi toate comentariile (9)
Comentează