SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

KATARINA BULATOVIC. CSM București pregătește transferul care ar instaura dominația în handbalul feminin » Luptă cu Buducnost pentru unul dintre cei mai buni interi dreapta ai lumii

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 09:04

Katarina Bulatovic (33 de ani) poate fi următorul superstar al handbalului feminin care ajunge la CSM București. 

Muntenegreanca, campioană europeană în 2012, s-a despărțit de rusoaicele de la Rostov după doar un sezon. Marile cluburi ale Europei au pornit deja cursa pentru obținerea semnăturii interului dreapta. 

CSM București s-ar fi interesat deja de serviciile lui Bulatovic, anunță ziaruldesport. Presa din Muntenegru dă însă cele mai mari șanse unei reveniri la Buducnost, formație alături de care a câștigat două Ligi ale Campionilor.
bulatovic

Atuurile mutării la CSM București ar fi faptul că Bulatovic a mai jucat în România, la Oltchim Râmnicu Vâlcea, și colaborarea excelentă pe care a avut-o cu Cristina Neagu la Buducnost. 

Katarina Bulatovic ar avea concurență serioasă pe postul de inter dreapta. CSM are două super-jucătoare acolo, pe norvegianca Amanda Kurtovic și pe slovena Barbara Lazovic.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  24 Iulie 2018, 19:45

Pe instagramul Cristinei era pana acum cateva luni, o singura jucatoare straina pozata si aceea este acum deja la CSM....asta apropo de asa zisele prietenii ale romancei noastre cu handbaliste straine!

394205137657093
George Narcis  •  24 Iulie 2018, 17:49

Nu are ce sa faca la csm.o avem pe amanda, pe lazovic si mai nou pe hagman.hai csm!!!

catalynn
catalynn  •  24 Iulie 2018, 11:21
Postat de robertino2 pe 24 Iulie 2018, 10:57

Asta e fata aia care tragea pe langa poarta, cand juca pentru Oltchim, ca sa -si favorizeze echipa la care se transferase. Fascinatia romanilor pentru cei care isi bat joc de ei este nepretuita.

Fix aia, motiv pt care io unul cred ca nu are ce cauta in România.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close