SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUDUCNOST

Katarina Bulatovic și-a găsit echipă după plecarea de la Rostov: "Putem face un mare pas în Ligă!"

Katarina Bulatovic
Katarina Bulatovic

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2018 16:54

Katarina Bulatovici (33 de ani) revine la Buducnost după numai un sezon la Rostov Don. E a treia oară când se întoarce la Podgorica, după plecări în străinătate.

Când îi este greu în străinătate, la echipele pentru care evoluează, Katarina Bulatovici se întoarce acasă, la Buducnost Podgorica. Este a treia oară când interul dreapta revine la clubul muntenegrean, după peripluri în străinătate.
Prima dată s-a întâmplat în 2008. Jucase la Slagelse, în Danemarca, și câștigase pentru prima dată Liga Campionilor. A rămas apoi patru ani la Buducnost, având o perioadă de joc excelentă. A ridicat a doua oară trofeul Ligii Campionilor!

În 2012 a venit în România, la Oltchim, iar după desființarea campioanei de la Vâlcea a trecut la Gyor. Acolo câștiga a treia oară Liga. Nu a stat nici în Ungaria decât un sezon după ce parcă Podgorica a atras-o din nou. Alte trei sezoane la Buducnost și încă un trofeu al Ligii Campionilor, cu Cristina Neagu în echipă.

Rușii de la Rostov Don au atras-o cu un salariu consistent, de 20.000 de euro pe lună. A plecat departe de casă, dar nu a rezistat decât un sezon. La 33 de ani, a decis să revină încă o dată acasă. Pentru cât timp, numai ea știe! 

"Mă întorc la Buducnost fericită și mulțumită. Cred că putem face, alături de jucătoaarele mai tinere, un pas mare în Ligă. Voi juca atâta timp cât voi avea motivație. Când nu voi mai găsi plăcerea de a juca handbal, nu voi mai fi pe teren"Katarina Bulatovici

Alte două "veterane" se întorc

Katarina Bulatovici nu este singura dintre jucătoarele vechi care revin la Buducnost. Tot în această vară au decis să îmbrace din nou tricoul alb-albastru centrul Andjela Bulatovici și portarul Marina Rajcici. Andjela are 31 de ani și a jucat în ultimele trei sezoane în Ungaria, la Erd. Marina are doar 24 de ani și din 2015 evoluase la Metz, în Franța. "Suntem cele mai vechi de la echipă. Nu cred că vom avea dificultăți de adaptare. Am mai lucrat cu antrenorul Dragan Adzici. Treaba mea este să joc, ca întotdeauna", a mai spus Katarina Bulatovici. 

772de goluri a marcat în Liga Campionilor Katarina Bulatovici la echipele la care a evoluat, fiind a doua marcatoare all-time după Anita Gorbicz

 Mădălina Zamfirescu, despre rivalitatea dintre România și Ungaria: "M-au băgat în ședință, mi-au spus că nu au nimic cu mine, că trebuie să înțeleg"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  05 August 2018, 12:53

la valcea a venit intr-un moment nepotrivit...(singurul an cand echipa avea cel mai bun lot si cand trb sa castige cupa )finantarea clubului e pusa sub indoiala si acest lucru se vede(dupa 6victorii in gr prel mai departe neagu se accidenteaza,pivotul pleaca in alta parte...banii se incasau la 2-3 luni,curios jucat straine joaca)ea duce greul(termina pe locul 2 in clasamentul celor mai buni maecatori din ehf)iar in meciul cu gyor avem un ghinion teribil...

suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  02 August 2018, 10:27
Postat de catalynn pe 27 Iulie 2018, 17:28

O jucatoare buna fara îndoiala, insa cum a procedat la Oltchim denota o josnicie crasa. Erau zvonuri ca era dorita la CSM, ma bucur ca nu s-au concretizat!

Erau zvonuri false...

ceaiuri
ceaiuri  •  01 August 2018, 20:31

si una dintre cele mai bune jucatoare pe postul ei de inter ....pune baza formarii tinerei echipe nationale muntenegru(impreuna cu actuala antrenor sec si cateva"dezertoare"lasa serbia inainte de un european si alcatuiesc noua echipa)face parte din lotul care debarca cel mai titrat antrenor si poate datorita acestui fapt ca nu "fenteaza"acest sport si au coloana....aceasta nationala obtine in scurt timp rezultate ce alte echipe inca viseaza

Vezi toate comentariile (6)
Comentează