SPORTURI  »  HANDBAL  »  KRIM LJUBLJANA - CSM BUCUREȘTI 23-22

Krim Ljubljana - CSM București 23-22 // VIDEO Colaps pentru CSM București! Vedetele lui Dragan Djukic au pierdut categoric cu o formație fără șanse de calificare

Krim Ljubljana - CSM București // FOTO: GSP
Krim Ljubljana - CSM București // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 17:33

KRIM - CSM BUCUREȘTI 23-22 // CSM București a suferit azi cea de-a treia înfrângere în actuala ediție a Ligii Campionilor. „Tigroaicele” conduse de Dragan Djukic au pierdut în deplasarea din Slovenia, cu Krim Ljubljana, 22-23.

Româncele nu au început deloc bine partida din deplasare cu Krim, fiind conduse în permanență pe parcursul primei reprize. La pauză, Krim avea un avantaj de un gol în fața campioanei României, 12-11.

În a doua repriză, „tigroaicele” au pierdut complet inițiativa, iar jucătoarele campioanei Sloveniei s-au distanțat. CSM a încercat o revenire în final, însă au pierdut la un gol diferență, 22-23, la capătul unui meci în care au fost conduse nonstop. 

E a doua înfrângere la rând pentru CSM București, după eșecul suferit săptămâna trecută pe teren propriu cu Gyor, 25-27.

Bucureștencele sunt pe locul 3, cu 10 puncte, însă sunt deja calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. 

Vezi aici video de la meci!

  • CSM mai are de disputat un singur meci în grupele Ligii Campionilor, pe teren propriu, cu Thuringer, pe 8 martie.

Clasament

Echipele:

CSM București: Bazaliu B., Constantinescu M., Curea I, Cvijic D., Grubisic J., Hagman N., Ion M., Lazovic B., Manea O., Marin B., Omoregie E., Radicevic J., Udristoiu A., Ungureanu P.

Ljubljana: Amon I., Baric P., Krajnic L., Krsnik D., Marincek M., Mavsar T., Pandzic A., Perederiy O., Ristovska S., Stanko T., Tsakalou L., Vucko H., Zabjek N., Zulic N.

Citește și:

EXCLUSIV Interviu tranșant cu Djukic, actualul antrenor al lui CSM București: „Mă lupt cu fantome și mentalități neobișnuite” » Ce spune de obiectiv

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
ceaiuri
ceaiuri  •  03 Martie 2019, 21:16

nu am reusit sa vad meciul(se pare ca nu am avut ce pierde)dar unele..vedete de la csm sunt jucatoare ce se gasesc si in campionatul nostru(numai ca sunt platite regeste)acum nu stiu daca se merita sa platesti jucatoare straine pt ... 14 jocuri(in campionat sunt jocuri de antrenament)pt ca in F.F. nu stiu daca pot ajunge si daca mai pierd si campionatul au un an dezastruos

1240187572730378
Ionel Vancea  •  03 Martie 2019, 13:19

Krim a avut si 7 goluri avans, abia in minutul 59,59 s-a sperat la un egal, pana atunci era categoric stiuta castigatoarea. Afirmatia ziarului pare aiurea, dar, de data asta, e corecta.

467991146719096
Costel Rosoiu  •  03 Martie 2019, 08:32

Fara Neagu si Lekici,C.S.M-ul este o echipa de pluton,nu poti cere mai mult.Firea,zgripturoaica sa nu-i mareasca salariul lui Neagu ,atunci n-are decat sa desfiinteze echipa.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează