SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR

LIGA CAMPIONILOR LA HANDBAL // Știm echipele calificate în Final Four-ul de la Budapesta! Crina Pintea, contribuție importantă la Gyor

Crina Pintea
Crina Pintea

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 21:45

Gyor, Rostov Don, Vipers Kristiansand și Metz s-au calificat cu duble victorii în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin de la Budapesta, din 11 și 12 mai.

  • Final Four-ul Ligii Campionilor se joacă pe 11 și 12 mai, la Budapesta.
  • La Final Four vor lua parte Gyor, Rostov, Kristiansand și Metz.

A revenit Viahireva

Rostov Don s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta. Echipa pregătită de selecționerul României, Ambros Martin, a câștigat cu 33-22 returul disputei din „sferturi” cu Ferencvaros Budapesta.

Campioana Rusiei se impusese și în jocul tur, 29-26. După o absență de trei luni, în echipa rusă a reintrat interul dreapta Anna Viahireva, MVP-ul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Accidentată la umăr, Viahireva s-a refăcut și va putea să joace pentru Rostov în meciurile din finalul sezonului. În meciul de azi a marcat o singură dată. 

VIDEO Campioana României ratează calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin!

Crina Pintea, 4 goluri la Gyor

Campioana Europei Gyor Audi ETO s-a calificat fără emoții pentru a cincea oară în Final Four-ul Ligii Campionilor. Gyor a lipsit doar de la ediția din 2015. Maghiarele au câștigat partida retur, cu Odense, 33-21, după ce se impuseseră și în tur, 29-28. Crina Pintea, pivotul "naționalei" României a marcat de 4 ori, având o evoluție apreciată. Nora Mork, interul dreapta norvegian care va juca din vară la CSM București, a marcat și ea de două ori, primele reușite din acest sezon pentru Nora. 

Debutante din Norvegia

Pentru prima dată  s-a calificat și campioana Norvegiei, Vipers Kristiansand. La doar a doua participare în Ligă, „viperele” au avut un parcurs excelent. În „sferturi” au trecut cu o dublă victorie de Buducnost Podgorica. După 24-19 în Muntenegru, la Kristiansand a fost 25-18. Cristina Laslo, centru naționalei României a marcat de patru ori pentru Buducnost în meciul retur.

Rezultate 

Vezi și: 

Scad șansele României pentru calificarea la Europeanul de handbal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
phlorinn
phlorinn  •  14 Aprilie 2019, 12:45

Echipa de urmarit e Vipers nu asa zisele favorite.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează