SPORTURI  »  HANDBAL  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Iulia Dumanska e la un pas să rateze Euro 2020!

Iulia Dumanska a debutat în ”naționala” de senioare la Euro 2016 FOTO Marius Ionescu
Iulia Dumanska a debutat în ”naționala” de senioare la Euro 2016 FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 14:40 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 15:11

Iulia Dumanska, 24 de ani, e nevoită să stea 10 zile în carantină la Koprivnica după ce duminică, în cadrul echipei croate, a fost descoperit un nou caz de coronavirus

Iulia Dumanska este singura jucătoare convocată de selecționerul Bogdan Burcea care nu s-a prezentat la reunirea lotului, duminică seara, la București. Portarul "tricolor" avea meci în aceeași zi în Liga Campionilor cu echipa sa de club, Podravka Koprivnica, împotriva rusoaicelor de la ȚSKA Moscova. Disputa a fost amânată însă după ce în cadrul echipei croate a fost descoperit un nou caz pozitiv de coronavirus.

Conform legislației croate, "toți jucătorii care nu sunt pozitivi, trebuie să meargă în autoizolare timp de zece zile, cu excepția celor care au contractat deja virusul", a anunțat Podravka, pe site-ul său. "Am vorbit cu Iulia, ne-a anunțat imediat. Ea nu e pozitivă, are test negativ, dar nu poate pleca. Încearcă să refacă testul în cinci zile, dar nu se știe dacă va putea", a declarat selecționerul Bogdan Burcea.

Ciucă a fost chemată de urgență, Măzăreanu teste neconcludente

Până la clarificarea situației, a fost chemat un alt portar. Este vorba de Diana Ciucă, goal-keeperul de la SCM Rm. Vâlcea. Îngrijorător pentru antrenorii "naționalei" este și faptul că Ana Maria Măzăreanu a efectuat două teste COVID-19, dar ambele au ieșit neconcludente. Măzăreanu este una dintre jucătoarele care a avut coronavirus, și a stat 14 zile în izolare la echipa sa de club, Gloria Bistrița. În echipa României a mai avut loc o schimbare de ultimă oră, Raluca Băcăoanu (Gloria Bistrița) fiind înlocuită de pivotul Gloriei Buzău, Alexandra Subțirică-Iovănescu.

Naționala României a început de azi antrenamentele la București, în așteptarea verdictului Danemarcei dacă va organiza sau nu Campionatul European.

Selecționerul Bogdan Burcea a anunțat lotul României pentru Campionatul European!

Per Johansson și Adi Vasile, concediați de Muntenegru! Alt antrenor de echipă de Liga Campionilor demis în aceeași zi!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează