SPORTURI  »  HANDBAL  »  GSP LIVE

GSP LIVE. Dezvăluiri cutremurătoare ale fostei handbaliste Mariana Cetiner: „Am fost violată de antrenor! La 13 ani am rămas însărcinată și am făcut avort la 5 luni”

Mariana Marica Cetiner
Mariana Marica Cetiner

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 11:04 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 17:36

Fosta handbalistă Mariana Marica Cetiner, ultima femeie închisă pentru lesbianism în România, între 1996 și 1998, a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut de-a lungul vieții.

Acesta a declarat la GSP LIVE că în timp ce era junioară a fost violată de antrenorul ei și că a rămas însărcinată la 13 ani, fiind nevoită să avorteze. 

„Nu am avut mamă și tată, am stat la casa de copii. Am fost bătută și violată. Am născut cum am născut... A murit copilul ăla. Da, la casa de copii. Și de antrenor am fost violată, da, de Niță Grigore.

Antrenorul Grigore Niță, drept la replică după acuzațiile de viol: „Este într-o gravă confuzie”
DREPT LA REPLICĂ
Antrenorul Grigore Niță, drept la replică după acuzațiile de viol: „Este într-o gravă confuzie”

Noi nu stăteam la club și ne ducea obligatoriu să jucăm. Ne duceau, ne antrenau și jucam. Dacă nu marcai, luai bătaie acolo, pe banca. Am luat bătaie de la nenorocitul ăsta. Ne bătea cu un par peste gleznă. Zicea «Dacă nu dai 10 goluri din 10, dracul te ia!».

Nu doar eu am fost abuzată de antrenor. Abuzurile au început de la 12 ani. Se întâmplau în cantonament. Te chema la el în cameră și te punea să te dezbraci. Dacă nu voiai zicea «Mâine te duci acasă, te întorci la casa de copii. Dracul te ia!». Nu puteam vorbi cu nimeni. Cine să îți ia apărarea? Tot cu el ținea lumea.

S-a întâmplat până am rămas gravidă. A trebuit să avortez la 5 luni și era să mor. Aveam 12-13 ani. A fost greu, cumplit! E un spurcat de antrenor. Nu știu dacă mai trăiește. S-a sesizat lumea, dar s-a șters tot. Când nu ai mama sau tată, dracul e al tău. A fost grea viața”, a spus Mariana Marica Cetiner la GSP LIVE.

Cine e Mariana Cetiner

Fostă jucătoare şi antrenoare de handbal, românca a fost arestată în 1995 şi condamnată anul următor la 3 ani de închisoare pentru „îndemnarea sau ademenirea unei persoane în vederea practicării de relaţii sexuale între persoane de acelaşi sex”.

După aproape trei ani în care spune că a suferit torturi teribile în Penitenciarele Aiud şi Tîrgşor, Cetiner a fost eliberată în 1998 prin decret prezidenţial de Emil Constantinescu. Femeia a cerut azil politic în Germania, unde trăiește și acum.

Citește și: 

Antrenorul Grigore Niță, drept la replică după afirmațiile fostei handbaliste: „Cetiner este într-o gravă confuzie”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
446194735563038
Cony Nick  •  26 Februarie 2021, 13:04

Un fost antrenor al lotului olimpic de gimnastică din SUA s-a sinucis, după ce a fost acuzat de abuz sexual!

446194735563038
Cony Nick  •  25 Februarie 2021, 20:32

Draga Mariana Daca citesti comentariul meu(sau daca are cineva adresa ta te contact) te rog daca vrei sa ma contactezi la urmatorul email: [email protected] * vreau sa-ti trimit ceva* (poate fi important pentru tine) Multumesc anticipat pentru raspundul tau sau pentru contactarea ta... ....eu locuiesc în Germania...

446194735563038
Cony Nick  •  24 Februarie 2021, 13:01

....eu cred ca nu va face... ....din pacate aceasta practica a fost la toate sporturiile, în muzica, etc... ... din pacate este si acuma... ... din pacate aproape în toate tariile din lume... ... ma refer numai la minore ...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează