HANDBAL  ·  GSP LIVE

GSP LIVE. Dezvăluiri cutremurătoare ale fostei handbaliste Mariana Cetiner: „Am fost violată de antrenor! La 13 ani am rămas însărcinată și am făcut avort la 5 luni”

Mariana Marica Cetiner
Mariana Marica Cetiner

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 11:04 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 16:48

Fosta handbalistă Mariana Marica Cetiner, ultima femeie închisă pentru lesbianism în România, între 1996 și 1998, a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut de-a lungul vieții.

Acesta a declarat la GSP LIVE că în timp ce era junioară a fost violată de antrenorul ei și că a rămas însărcinată la 13 ani, fiind nevoită să avorteze. 

„Nu am avut mamă și tată, am stat la casa de copii. Am fost bătută și violată. Am născut cum am născut... A murit copilul ăla. Da, la casa de copii. Și de antrenor am fost violată, da, de Niță Grigore.

Noi nu stăteam la club și ne ducea obligatoriu să jucăm. Ne duceau, ne antrenau și jucam. Dacă nu marcai, luai bătaie acolo, pe banca. Am luat bătaie de la nenorocitul ăsta. Ne bătea cu un par peste gleznă. Zicea «Dacă nu dai 10 goluri din 10, dracul te ia!».

Nu doar eu am fost abuzată de antrenor. Abuzurile au început de la 12 ani. Se întâmplau în cantonament. Te chema la el în cameră și te punea să te dezbraci. Dacă nu voiai zicea «Mâine te duci acasă, te întorci la casa de copii. Dracul te ia!». Nu puteam vorbi cu nimeni. Cine să îți ia apărarea? Tot cu el ținea lumea.

S-a întâmplat până am rămas gravidă. A trebuit să avortez la 5 luni și era să mor. Aveam 12-13 ani. A fost greu, cumplit! E un spurcat de antrenor. Nu știu dacă mai trăiește. S-a sesizat lumea, dar s-a șters tot. Când nu ai mama sau tată, dracul e al tău. A fost grea viața”, a spus Mariana Marica Cetiner la GSP LIVE.

Cine e Mariana Cetiner

Fostă jucătoare şi antrenoare de handbal, românca a fost arestată în 1995 şi condamnată anul următor la 3 ani de închisoare pentru „îndemnarea sau ademenirea unei persoane în vederea practicării de relaţii sexuale între persoane de acelaşi sex”.

După aproape trei ani în care spune că a suferit torturi teribile în Penitenciarele Aiud şi Tîrgşor, Cetiner a fost eliberată în 1998 prin decret prezidenţial de Emil Constantinescu. Femeia a cerut azil politic în Germania, unde trăiește și acum.

Citește și: Una dintre victimele de la Onești are pe corp și răni de gloanțe de cauciuc. Fotografii zguduitoare au ajuns în spațiul public
Libertatea
Comentarii (23)
Cony Nick  •  26 Februarie 2021, 13:04

Un fost antrenor al lotului olimpic de gimnastică din SUA s-a sinucis, după ce a fost acuzat de abuz sexual!

Cony Nick  •  25 Februarie 2021, 20:32

Draga Mariana Daca citesti comentariul meu(sau daca are cineva adresa ta te contact) te rog daca vrei sa ma contactezi la urmatorul email: handsport@web.de * vreau sa-ti trimit ceva* (poate fi important pentru tine) Multumesc anticipat pentru raspundul tau sau pentru contactarea ta... ....eu locuiesc în Germania...

Cony Nick  •  24 Februarie 2021, 13:01

....eu cred ca nu va face... ....din pacate aceasta practica a fost la toate sporturiile, în muzica, etc... ... din pacate este si acuma... ... din pacate aproape în toate tariile din lume... ... ma refer numai la minore ...

Vezi toate comentariile (23 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
18:00 Handbal M, Liga Campionilor
Kiel - Zagreb
Digi 3, Telekom 3
19:45 Handbal M, CM 2021
Kielce - Flensburg
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Cupa României
Dunărea Călărași - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Parma - Inter Milano
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M, Liga Campionilor
PSG - Pick Szeged
Digi 3, Telekom 3
22:15 Fotbal, Premier League
Liverpool - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×