SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Mihai Marinescu: "Patru jucătoare de la Rulmentul au depus memoriu"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2009 00:00

Secretarul general al Federaţiei Române de Handbal, Mihai Marinescu, a declarat marţi că patru jucătoare de la Rulmentul, Ionica Munteanu, Aneta Barcan, Cristina Niculae şi Alina Şorodoc au depus memorii şi au şanse să devină libere de contract.

"Este adevărat că avem memorii depuse de la Rulmentul, un club care trece într-adevăr printr-o perioadă foarte dificială. În cazul Alinei Şorodoc am dat deja verdictul, ea urmând să devină liberă din data de 14 octombrie, dacă nu i se vor achita restanţele pe ultimele luni. Memoriul celorlalte trei jucătoare va fi judecat săptămâna viitoare", a spus Mihai Marinescu.

Antrenorul echipei Rulmentul, Herbert Muller, a afirmat că speră să discute într-un timp cât mai scurt cu patronul Teodor Florescu, pentru a şti cum stau lucrurile. "Mi-e foarte greu să spun acum ceva, despre ce se va întâmpla, pentru că nu am mai vorbit cu patronul Teodor Florescu. Sper să purtăm o discuţie cât mai curând, pentru că situaţia este într-adevăr delicată. Sper totuşi să nu pierdem aceste jucătoare pentru că ar fi grav pentru noi. În acest moment orice handbalistă contează. Am aflat şi eu că dacă până pe 14 octombrie Alina Şorodoc nu îşi primeşte restanţele, ea devine liberă şi poate semna cu orice echipă vrea. Ar fi mare păcat, ea fiind practic inima fiecărui antrenament. Este impecabilă în pregătire şi în tot ce face. Eu încă sper că va rămâne la noi, şi că vom rămâne în aceeaşi formulă până la urmă, cu toate greutăţile pe care le avem", a declarat Herbert Muller.

Sursa: MEDIAFAX

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  08 Octombrie 2009, 14:57

pai sa joace doar gogarla,gasca si dinis in echipa si sa-l bage pe florescu in poarta.....prietenii stiu de ce doar .......

 •  07 Octombrie 2009, 23:22

si eu am auzit ca sorodoc va ajunge la cluj acolo joaca si vintila si sigur va merge la cluj

 •  07 Octombrie 2009, 15:55

Inafara de Munteanu toate sunt rasuflate, Sorodoc isi ofera serviciile la Deva(nu l-a uitat pe Crisan),Cluj,Roman,Zalau! V-a ajunge la Cluj unde ajung toate FOSILELE!(VEZI Jula)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează