SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ DE HANDBAL MASCULIN

Modificare de ultim moment în Liga Națională de handbal masculin » Ce echipă a primit invitație după retragerea lui HC Vaslui

FOTO: eclujeanul.ro
FOTO: eclujeanul.ro

Articol de - Publicat vineri, 03 august 2018 18:26

HC Vaslui a anunțat acum o săptămână că nu se va înscrie în Liga Națională de handbal masculin, clubul moldovean invocând problemele financiare.

Pentru a nu porni cu un număr de echipe impar și a strica întregul calendar competițional, federația a trimis invitații echipelor care participaseră în barajul de promovare.

A trimis un răspuns afirmativ U Cluj Napoca! "Ne bucurăm nespus de mult de această şansă. Ştim că ne va fi foarte greu, dar nu puteam refuza o asemenea oportunitate. Plecăm din postura de outsider, dar nu ne descurajăm şi vom încerca să facem o figură frumoasă", a declarat pentru site-ul oficial al grupării ardelene antrenorul Ioan Ani-Senocico.

U Cluj va debuta în Liga Națională pe 5 septembrie, pe teren propriu, împotriva nou-promovatei CSM Bacău

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează