SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGERE LA SORȚI CE FEMININ

Naționala României de handbal feminin și-a aflat adversarele la Campionatul European

Articol de - Publicat marti, 12 iunie 2018 09:14

Azi a avut loc tragerea la sorți a grupelor Campionatului European de handbal feminin. Cele 16 echipe au fost împărțite în patru urne valorice, România fiind calificată pentru a 12-a oară la un turneu final continental.

România a picat în grupa D și se va duela cu Norvegia, Germania și Cehia. Meciurile din această grupă se vor juca Brest. Turneul final din Franța se va disputa între 29 noiembrie și 16 decembrie 2018 și se va juca în cinci orașe. 

Norvegia este vicecampioană mondială și campioană europeană en-titre, iar Cehia este naționala care a eliminat România în optimi la Mondialul din 2017.

Grupele Campionatului European

Grupa A:

Danemarca
Serbia 
Suedia
Polonia

Grupa B: 

Franţa 
Muntenegru 
Rusia 
Slovenia 

Grupa C: 

Ungaria 
Spania 
Olanda
Croaţia

Grupa D:

Norvegia
Romania
Germania 
Cehia

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
maxp
maxp  •  14 Iunie 2018, 21:35

In final am avut noroc. Atata tot ca la ce am aratat in ultimul an, nu ma astept la mare lucru. Sunt adversare accesibile, era bine sa jucam al doilea meci cu Cehia, asa vom juca meciuri din ce in ce mai grele si mai cu miza si ce e greu la un European e exact asta, nu sa bati anumite echipe, ci sa le bati consecutiv. Adica e cam nasol ca incepem cu Cehia si apoi cam trebe sa castigam 4 meciuri din 5, dintre care 2 cu Norvegia si Olanda.

magura
magura  •  14 Iunie 2018, 06:47

Si grupa A era accesibila Romaniei, daca picam acolo.

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Iunie 2018, 15:37
Postat de ray51 pe 12 Iunie 2018, 09:46

Handbalistele noastre merita din plin un titlu. Au portari de exceptie. Au jucatoare daruite cu talent si forta mentala. Sunt minute intregi cand apararea este ermetica. Pot avea un atac devastator. Sunt destepte si dornice de un rezultat mare. Domnul fie cu voi !

si cand te-ai trezit era dimineata:)) domnul fie cu tine... :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează