SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SUEDIA, ORA 15:30, TVR2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Neagu-dependenţi » România îşi pune toate speranţele în Cristina Neagu

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2010 00:00

Briliantul" echipei a făcut un turneu fabulos. 40 de goluri marcate şi 29 de pase de gol fac din Cristina Neagu, indiscutabil, MVP-ul competiţiei de pînă acum. România pare o echipă dependentă de jucătoarea care, pînă acum, a fost imposibil de anihilat de vreo apărare.

Cu Neagu într-o formă maximă, România nu poate pierde acest meci. Totul stă în mîinile Cristinei, care, la 22 de ani, pare că s-a născut pe terenul de handbal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
racheta147
racheta147  •  18 Decembrie 2010, 12:06

corect comentariul lui "alb_rosu_in_vn".Din pacate Ardean rateaza foarte mult, nu stiu ce se intampla cu ea. Geiger si Fiera vor fi decisive azi. Bafta fetelor.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  18 Decembrie 2010, 10:51

Asa este. Dar cred ca mai suntem dependenti de Geiger si de pivoti. Cele 4 pot face diferenta, chiar si fara extreme, de la care mi-am cam luat gandul ca pot face ceva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează