SPORTURI  »  HANDBAL  »  VISTAL GDYNIA - CSM BUCUREȘTI 23-34

Neagu show! CSM București a obținut o victorie lejeră în etapa a doua din Liga Campionilor

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 18:07

Cea mai bună jucătoare din lume a evoluat strălucitor în al doilea meci din grupele Ligii Campionilor, marcând de 12 ori în victoria din Polonia, scor 34-23.

Campioana României CSM București s-a impus fără probleme miercuri seara în deplasarea de la Gdynia, o debutantă în grupele Ligii Campionilor.

A fost o victorie la pas pentru Neagu, Gullden și compania, diferența de valoare dintre cele două echipe fiind una imensă. Ar fi ceva de genul Chelsea cu Qarabag, în Ligă, la fotbal, meci încheiat cu 6-0 pentru formația lui Conte, în fața azerilor.

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume, a fost strălucitoare în disputa din Polonia, interul stânga a marcat din toate pozițiile, contabilizând 12 reușite! A și avut "șansa" ca Isabelle Gullden, coechipiera ei să rateze prima aruncare de la 7 metri, și atunci a preluat ea sarcina de a transforma penalitățile.

CSM nici nu a dat senzația că se întrebuințează prea mult. Asta a făcut ca, în repriza a doua, la 11 goluri diferență, după ce daneza Helle Thomsen a schimbat echipa în totalitate, concentrarea să scadă simțitor. Au fost 6 minute fără gol pentru bucureștence.

Imediat, Thomsen a cerut time-out, și-a certat jucătoarele, pentru lejeritatea din apărare, dar Bazaliu, Niombla, Line Jorgensen, Mehmedovici, Hagman, rezervele de azi, tot nu au dat semne de revenire. Au fost trimise înapoi pe teren Neagu și Gullden, iar balanța a înclinat încă o dată în cealaltă parte.

A doua victorie lejeră pentru "tigroaice", 34-23, dar pericolul pentru campioana României, într-o grupă cu adversare mai mult decât modeste, este acela de a nu-și da seama de nivelul la care se află.

Pentru CSM, mai greu se anunță meciul de sâmbătă, de la Brașov, acolo unde Corona cu Buceschi, Chiper, Tiron, Tătar, Laura Popa, s-ar putea să le pună mai multe probleme bucureștencelor decât Krim Ljubljana sau Gdynia în grupa de Liga campionilor!

Vistal Gdynia-CSM București 23-34

Vistal: Uscinowicz 7, Kowalczyk 3, Janiszewska 3, Zych 2, Kulwinska 2, Szarawaga 2, Labuda 1, Mateli 1, Gutkowska 1, Blaszkowska 1. Antrenor: Agnieszka Truszynska

CSM București: Neagu 12, Hagman 3, Udriștoiu 2, Gullden 2, Manea 2, Kurtovic 2, Frafjord 2, Curea 2, Niombla 2, Bazaliu 2, Mehmedovici 2, L. Jorgensen 1. Antrenor: Helle Thomsen

800.000 €e bugetul campioanei Poloniei, Vistal Gdynia, de aproape patru ori mai mic decât cel al campioanei CSM București

"Sunt bucuroasă că am câștigat. E o perioadă foarte grea. Am avut o mulțime de meciuri în ultimele zile, acum avem un meci greu la Brașov. Niciodată nu s-a pus problema învingătoarei. Sunt fericită că am terminat meciul sănătoase, victorioase și așteptăm să plecăm acasă acum", a declarat Cristina Neagu, la TV Telekom Sport.

 clasament

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
digei
digei  •  12 Octombrie 2017, 08:28

Ca si Budescu cu descultii din Kazahstan ! Formidabil,inegalabil !

balauru48
balauru48  •  12 Octombrie 2017, 00:46
Postat de Daniel Irimescu pe 11 Octombrie 2017, 23:22

Becali e needucat dar nu e un prefacut . Dragnea e un prefacut si un oportunist dar nu e demagog precum liberalii sau asa zisii tehnocrati ! Eu nu suport demagogii .

Tu esti prefacut! Unul nenorocit! Si ipocrit si las si irational!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  11 Octombrie 2017, 23:37
Postat de puigdemont pe 11 Octombrie 2017, 23:21

Becali e prefacut in privinta religiei. Adica el crede, sunt convins ca el crede, dar e prea teatral. Plus ca m-a scandalizat o declaratie a lui, ca preotii au dreptul sa faca orice, pentru ca pe ei ii judeca doar Dumnezeu! Nu este deloc asa. Nu au dreptul sa fure, sa violeze, trebuie pedepsiti de lege daca fac asta! Dar Becali Gheorghe e un taran autentic, un om simplu, cu un strop de smecherie oiereasca, nu este demagog. Dragnea este demagog, de fapt demagogi sunt aproape toti politicienii, insasi definitia din DEX a cuvantului "demagog" se refera explicit la politica

Franta a terminat cu preotii acum 10 si ceva de ani . Au pastrat insa bisericile . Mai ales Catedrala Notre Dame pe care deastfel am si vizitat-o . Eu nu voi uri niciodata ultrareligiosii ortodoxi desi nu sunt evlavios dar sunt constient de importanta lor in unirea si unitatea provinciileor romanesti

Vezi toate comentariile (35)
Comentează