SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM CRAIOVA-KASTAMONU, SÂMBĂTĂ, 18:00, DIGI, GSP.RO

Nebunie la Craiova! Cele 5.000 de bilete pentru returul semifinalei Cupei EHF s-au vândut în doar 3 ore

foto: sportul doljean
foto: sportul doljean

Articol de - Publicat marti, 10 aprilie 2018 14:29

În trei ore s-au vândut toate cele 5.000 de bilete puse în vânzare pentru returul semifinalei Cupei EHF, SCM Craiova-Kastamonu (Turcia). În tur, oltencele au câștigat cu 23-22.

  • SCM Craiova-Kastamonu Belediyesi se joacă sâmbătă, de la 18:00, și e liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport. 

Toate cele 5.000 de bilete puse în vânzare marți dimineața s-au vândut în mai puțin de trei ore! Oltenii s-au adunat la casele Sălii Sporturilor din Craiova de la ora 7:00, formând cozi de sute de metri. Cristina Zamfir și Andreea Rădoi, componentele echipei de handbal au vândut primele bilete fanilor.

Interesul e enorm în rândul fanilor după ce favoritele s-au impus în meciul tur, disputat în Turcia, 23-22! A fost o revenire incredibilă pentru echipa pregătită de Bogdan Burcea, care a fost condusă în prima repriză cu 5 goluri diferență. Zamfir, Elisei, Dumanska și compania au revenit și au câștigat la final, fiind acum mari favorite pentru finală!

Ar fi prima finală jucată de Craiova, la handbal, la doar a doua participare în cupele europene!

"Am fost emoționată și impresionată să văd atâția oameni stând la coadă pentru a cumpăra un bilet la meciul nostru. Nu pot decât să le mulțumesc și să le promit că sâmbătă vom da totul pentru a reuși să ne calificăm în finală", a declarat Cristina Zamfir.

"Este un motiv de bucurie pentru noi că sunt atâția oameni care vor să ne fie alături. Avem speranțe la calificare, dar ar fi o greșeală din partea noastră să ne considerăm deja calificate! Am câștigat la un singur gol, echipa din Turcia este valoroasă, are multe jucătoare străine. Avem avantajul acestor suporteri minunați", a adăugat Zamfir.

Organizatorii cred că la meciul fetelor de la handbal ar fi umplut și stadionul "Ion Oblemenco"! Prețul biletelor nu a fost unul mare, un tichet la semifinala cu Belediyesi Kastamonu costând doar 10 lei. 

"Mă bucur că am creat această nebunie la Craiova. Am avut și noi multe solicitări de bilete, toată lumea vrea un tichet acum. Niciodată nu mi-a trecut prin cap că vom ajunge așa repede să ajungem într-o semifinală de cupă europeană. Sper că vom juca și finala. Încrederea noastră e acum la cote maxime"Andreea Rădoi, SCM Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  10 Aprilie 2018, 19:58

oltenii s-au prins ca echpa de hanbal e mult mai serioasa decat cea de fotbal,si actioneaca ca atare.

aius
aius  •  10 Aprilie 2018, 19:39

Succes fetelor !In Romania mai exista si altceva decat csm bucuresti si puscarie -becali !

mpanciuc
mpanciuc  •  10 Aprilie 2018, 19:04

Bravo fetelor, meritati din plin sa aveti toata tara in tribune daca s-ar putea.Modul vostru de a munci trebuie rasplatit.Eu , unul voi sta cu pumnii stransi in fata televizorului

Vezi toate comentariile (8)
Comentează