SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Numai pe drum » Dinamo Volgograd va juca cu Baia Mare după o săptămînă plină de deplasări infernale

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2015 00:00

Campioana Rusiei vine la Baia Mare după o săptămînă infernală petrecută pe drum, în care a ratat şi calificarea în semifinalele campionatului intern.

Jucătoarele de la Dinamo Volgograd ajung azi la Baia Mare după o săptămînă în care au stat numai în autocar şi avion! Kocetova, Akopian şi compania au trebuit să joace luni şi marţi meciurile din "sferturile" campionatului, la Astrahan. Cei 800 de kilometri, dus-întors, au fost parcurşi cu autocarul.

Ieri, dis-de-dimineaţă, campioana Rusiei a făcut deplasarea cu avionul la Moscova şi de acolo spre Budapesta. Azi, la prînz, ele au programată aterizarea în capitala Ungariei, după care alţi 400 de kilometri, pînă la Baia Mare, cu autocarul!

În total, echipa lui Viktor Riabîh va face într-o săptămînă 6.600 de kilometri, dintre care 1.600 cu autocarul! "Iniţial ne anunţaseră că vor antrenament vineri seara, la Baia Mare, dar apoi s-au răzgîndit. Vor face o mişcare doar în dimineaţa meciului, de la nouă la zece", a declarat Liviu Bala, preşedintele HCM Baia Mare.

"Ar trebui să fie un atu pentru noi, dar nu ne gîndim la asta. Noi trebuie să jucăm cel mai bun handbal şi să cîştigăm, indiferent de scor", a declarat interul olandez al HCM-ului, Louise Abbingh. Partida tur din "sferturile" Ligii, HCM-Volgograd, e în direct la Digi2 şi Dolce 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează