SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

Oana Manea la spital

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 aprilie 2008 00:00

Jucătoarea clubului Oltchim Rm. Vîlcea, Oana Manea, este internată la Spitalul Militar din Capitală pentru investigaţii după ce medicii de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă au diagnosticat-o, în urmă cu o lună, cu afecţiuni cardiace. "După ce a fost depistată cu extrasistole i s-au recomandat două, trei săptămîni de pauză. S-a dus apoi la un nou control şi rezultatul a fost tot acelaşi, iar părinţii fetei au hotărît să o interneze pentru investigaţii mai complexe. Medicii vor da verdictul", a declarat ieri Ioan Gavrilescu, preşedintele grupării vîlcene.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  08 Aprilie 2008, 14:41

alooo, gsp !!! oana manea a si fost externata !! treziti-vaaaaaa !!!!!!!

 •  07 Aprilie 2008, 09:54

wefd,mare vita esti!Inafara de faptul ca esti analfabeta,mai esti si proasta rau.Tu compari o afectiune cardiaca cu o ruptura de menisc?GO FUCK YOURSELF,BITCH!

 •  06 Aprilie 2008, 14:23

wefd, sa inveti sa si scrii in limba romana, daca mai timp si pentru asa ceva, agramato!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează