SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Oltchim inaugurează azi sala de la Călăraşi

La Călăraşi va fi inaugurată şi noua sală de 1.500 de locuri
La Călăraşi va fi inaugurată şi noua sală de 1.500 de locuri

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 11:09

Campioana României va juca un meci de pregătire cu campioana Serbiei, RK Zajecar, prilej cu care va fi inaugurată şi noua sală de 1.500 de locuri

După ce duminică jucătoarele de la Oltchim au participat la inaugurarea sălii "Ada Nechita" de la Băileşti, cu prilejul unui amical contra Coronei Braşov, joi campioanele vor mai juca un meci de verificare tot cu prilejul inaugurării unei săli de sport.

De data aceasta, la Călăraşi, elevele lui Radu Voina întîlnesc campioana Serbiei, RK Zajecar, echipa care le-a transferat în această vară pe Tereza Pîslaru, fostul portar al Oltchimului, pe Maria Moise, fostul centru al Rapidului, dar şi pe Marta Mangue, interul dreapta al "naţionalei" Spaniei! Zajecar s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor acolo unde va întîlni chiar pe vicecampioana României, Jolidon Cluj.

Noua Sală a Sporturilor din Călăraşi are 1.500 de locuri şi a costat aproximativ 13 milioane de euro. Panglica de inaugurare va fi tăiată azi, de prim-ministrul Emil Boc.

Partida Oltchim-RK Zajecar va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valentin87
valentin87  •  08 Septembrie 2011, 12:31

Eu stiam ca partida Romania - Serbia va inaugura sala, am si invitatie pe care scrie acelasi lucru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează