SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Performanță incredibilă: Cisnădie a eliminat fosta campioană a Europei! Repriză de senzație făcută de ardelence

FOTO: Inroman.ro
FOTO: Inroman.ro

Articol de - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 20:14

La prima sa participare în Europa, Măgura Cisnădie a reușit un rezultat senzațional! Echipa pregătită de Alexandru Weber a reușit în această seară calificarea în grupele Cupei EHF, eliminând o echipă cu nume în Europa, fosta campioană Zvezda Zvenigorod.

Cu deficitul de 5 goluri din Rusia, Măgura a jucat timorat în prima parte, și scorul a fost egal, 10-10. Mai rămâneau 30 de minute de speranțe. Muntenegreanca Jasna Boljevici și Ada Moldovan au fost jucătoarele care au reaprins scânteia. Și golurile au început să curgă în poarta rusoaicelor.

"O repriză de vis! Apărarea a făcut diferența, iar în atac am marcat aproape la fiecare atac. Toată echipa a luptat admirabil și merită felicitări. O echipă mare, într-un oraș mic", a declarat antrenorul Alexandru Weber.

16-8 a fost scorul reprizei a doua, unul care duce Măgura în premieră în grupe. "Publicul nostru a fost minunant. Veneam după o perioadă neagră, cu înfrângeri la Brăila, la Zvezda, cu Vâlcea, acasă. Dar am demonstrat că avem carcater și știm să ne mobilizăm în momentele importante", a încheiat Weber. 

Măgura 26
Boljevici 9, Ada Moldovan 7, Araujo 5, Apetrei 2, Fachinelo 1, M. Costa 1, Larisa Da Silva 1. Antrenor: Alexandru Weber
Zvezda 18
Irina Nikitina 5, Klimanțeva 4, Ilarionova 2, Natalia Nikitina 2, Zaharova 2, Listopad 1, Osipova 1, Țerkovniuc 1. Antrenor: Alexei Gumianov

Și Craiova s-a calificat în grupele EHF. Detalii aici! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  19 Noiembrie 2018, 12:38

Felicitari! E o performanta uriasa sa le bati pe rusoaice la o asemenea diferenta. Bravo fetelor din echipa noastra!

ucv1948
ucv1948  •  18 Noiembrie 2018, 21:34

Superb ! Nota 10 ardelencelor .... Seara buna pentru handbalul feminin romanesc

onduku
onduku  •  18 Noiembrie 2018, 21:03

Felicitari! Dar puneti si voi o poza cu sala, arata destul de bine si e branduita chiar daca acoperisul este mai vechi. Craiova si Cisnadie, spre deosebire de Craiova, nu au tras atat in campionat. Asta e cheia in Europa. Craiova le-a lasat pe valcence sa le invinga, iar mai apoi s-au dus spre grupe. Valcea a tras foarte tare, din Supercupa pana acum. Si ma astept sa mai decada daca nu cumva le ajuta pauza competitionala. Mai ales ca braziliencele vor fi tot in pauza.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează