SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / LADA TOGLIATTI - SCM CRAIOVA 23-26 (ÎN TUR: 25-23)

Peripeții incredibile și o calificare istorică » Antrenorul lui SCM Craiova, Bogdan Burcea, nu s-a îndoit nicio secundă: ”Am crezut în calificare, am spus-o înainte!”

foto; Marius Ionescu
foto; Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 10 martie 2018 17:05

După peripeții incredibile, 22 de ore pe drum și un meci senzațional, Craiova s-a calificat în semifinale, după ce a trecut de Lada Togliatti. Antrenorul Bogdan Burcea a mărturisit cum a trăit la Togliatti un meci istoric pentru echipa sa.

Bogdan Burcea a afirmat înainte de returul de la Togliatti că echipa sa are șanse de calificare. Mulți l-au privit sceptic și au zis că sunt niște declarații de încurajare pentru fete. Rezultatul de sâmbătă, de la Togliatti, a infirmat totul.

- Domnule Burcea, sincer, ați crezut în calificare?
- Am spus-o la plecare, am spus-o după meciul de la Craiova, imediat. Am zis atunci că fetele trebuie doar să joace, nu cum a fost la Craiova. Dumanska, Elisei, Zamfir au jucat cel mai bun handbal, toată echipa s-a dăruit și uite-ne în semifinale!
- A fost cea mai frumoasă săptămână din carieră? Cu victorii la CSM și calificare în semifinalele Cupei EHF?
- Au fost multe săptămâni frumoase, dar cu rezultatele astea două am scris istorie pentru echipa noastră.
- Ce vă doriți, Zalău sau Kastamonu?
- Din toată inima Zalău, pentru o semifinală românească. Oricine va fi însă, nu se va da nimeni la o parte ca să mergem noi în finală. Ne dorim să ajungem acolo, dar trebuie să rămânem modești, serioși, dedicați.
- Cum credeți că veți fi așteptați la Craiova?
- Ooo, cu inima deschisă. Să ajungem noi acolo, că dacă mai avem peripeții ca la dus...
- Ce s-a întâmplat?
- Am făcut 22 de ore pe drum! La Moscova, când să decolăm, a derapat avionul pe pistă! Ne-a întors înapoi, ne-a mutat pe la trei-patru porți și în final am plecat. Surpriză însă, cu același avion. Patricia Vizitiu a lăsat semne în avion și apoi a venit la mine să-mi arate! Am stat cu teamă, dar am ajuns în final. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (13)
360050611181014
Vali Iliu  •  11 Martie 2018, 15:29

Țicu și Zamfir la națională!

gintonic
gintonic  •  11 Martie 2018, 01:26

Esti un natang si probabil un frustrat!... Lada este peste Rostov in campionatul Rusiei!... asa ca, nu mai deschide tu gura *** ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  11 Martie 2018, 00:04
Postat de caminero pe 10 Martie 2018, 21:28

Craiova a bătut și a eliminat doar cadavrul unei foste mari echipe - ceea ce nu le diminuează din merite, firește. (S-a mai întîmplat asta și acu vreo 2-3 ani cînd Baia Mare, mi se pare, a bătut în deplasare cadavrul unei alte foste mari echipe, Viborg. Ce înjurături mi-am mai luat atuncea! dar uite că am avut dreptate, Viborg e pe nicăieri actualmente, la fel ca și Baia Mare, to be honest).

Lada se bate la titlu în rusia nu inteleg de ce e un cadavru?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează