SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Potaissa Turda, prima mișcare pe piața transferurilor

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2020 17:31

George Șelaru, fostul portar de la Dunărea Călărași, a semnat cu echipa care a terminat pe locul 2 în Liga Zimbrilor. Turda va participa în viitorul sezon în Europa Handball League

Potaissa Turda a anunțat primul transfer pentru sezonul viitor. Este vorba de George Șelaru, portarul de 33 de ani, care a evoluat ultima dată la Dunărea Călărași. Șelaru a mai jucat în carieră la HCM Constanța, Pandurii Tg. Jiu și CSU Suceava. 

El a semnat un contract valabil pe doi ani. ”Faptul că echipa se află pe podium an de an, face din Potaissa Turda o echipă la care mulți jucători își doresc să evolueze. Eu m-am aflat printre ei. Faptul că antrenorul echipei a dorit ca eu să fac parte din lot, nu a putut decât să mă bucure, așa că, pentru mine, a fost ușor să iau aceasta decizie”, a declarat George pentru site-ul noului său club. 

”Adversarii ar trebui să se teamă!”

Turda are acum doi dintre cei mai experimentați goal-keeperi din Liga Zimbrilor: Ionuț Irimuș (32 de ani) și George Șelaru (33). Asta crede și Șelaru. ”Acum că voi juca pentru Potaissa Turda, alături de Irimuș, trebuie să formam un cuplu de portari de care adversarii să se teamă! Abia aștept să debutez în tricoul Potaissei și sper să avem fanii aproape cât mai rapid”, a mai spus Șelaru. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează