SPORTURI  »  HANDBAL  »  CRAIOVA

Premii speciale pentru campioanele din Craiova! City managerul Craiovei anunță: "Vor fi recompensate"

Articol de - Publicat marti, 15 mai 2018 18:57

Sorin Manda este administrator public al oraşului Craiova sau city manager, fiind coordonatorul, printre altele, şi al sportului local. Tot ce ţine de Sport Club Municipal Craiova.

"Bugetele celorlalţi erau de 5 milioane de euro"

"SCM Craiova e un club finanţat în cea mai mare parte de Consiliul Local. Sunt doar câţiva sponsori care mai ajută diversele echipe ale clubului în ultimul deceniu. Toate echipele cu care ne-am duelat n-au avut buget sub 4,5 milioane de euro pe an. Noi eram cei mai mici la acest nivel.

Premiere? Bucuria care ne-a fost făcută de fete va fi recompensată şi de municipalitate, şi de sponsori. Nu a fost stabilită o sumă, dar cu siguranţă vor fi răsplătite pentru marea fericire făcută cetăţenilor care s-au simţit mândri de ele", a explicat Manda pentru Gazeta Sporturilor.

Şi bărbatul de 32 de ani e de acord ca jucătoarele să devină Cetăţene de Onoare ale Craiovei, afirmând: "Cred că pe lângă partea financiară, aceste minunate jucătoare trebuie să facă parte din viaţa cetăţii noastre, chiar şi prin decernarea unor premii, medalii, titluri, însemne ale municipalităţii".

Ce va urma

Întrebat despre posibilitatea destrămării echipei, mai ales că Dumanska, Pricopi, Klikovac şi Stanciu pot pleca, plus alte câteva jucătoare, Manda este foarte direct: "Vara trecută mi se spunea că se destramă echipa, că sunt groparul Craiovei şi se va alege praful.

În toată euforia momentului de după câştigarea trofeului, am recitit acele mesaje de pe telefon şi mă gândeam ca persoanele respective să-şi fi adus aminte pe reţelele socializare şi să trimită un emoticon. De 10 ani se vorbeşte că se rupe totul aici. Dar eu, în calitate de coordonator, am încredere totală în antrenorul Bogdan Burcea. Şi anul trecut au plecat jucătoare importante, şi acum vor pleca.

Noi trecând la pasul următor ne dorim jucătoare mai bune. Vor fi şi exit-uri, dar vor veni şi jucătoare de acelaşi nivel cu cele care pleacă". 

"Suntem campioana Europei, iar la Craiova va fi greu să câştige cineva. Şi Gyor îşi va pune un semn de întrebare dacă va veni să joace în Bănie. Nu mai suntem doar o Cenuşăreasă" Sorin Manda, city manager Craiova

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
jonescu
jonescu  •  16 Mai 2018, 05:50

..ma indoiesc ca vor veni jucatoare mai bune ca Iulia Dumanska sau Andreea Pricopi !...si atentie,voleiul si baschetul anul acesta au regresat !Asa ca ...

889535511154473
Ionut Neatu  •  16 Mai 2018, 00:11

Esti pe dinafara cetatene, omul chiar stie ce spune. Tu esti doar un postaci care scrie anapoda. Treci la somn.

razvyyc
razvyyc  •  15 Mai 2018, 21:54

Asta-i habarnist. Nu a existat echipa inscrisa in EHF Cup care sa fi avut buget peste 4,5 mil euro! Nimic concret in acest articol, l-ati scris degeaba.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează