SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL FEMININ

Primele reacţii ale tricolorelor după marea victorie cu Ungaria: "Le-am închis gura!"

foto: Marius Ionescu
foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 decembrie 2013 22:15

Jucătoarele lui Tadici au explicat la finalul meciului cum au reuşit să revină în joc şi să învingă Ungaria, scor 21-17.

"Ne-am dorit enorm să cîştigăm acest meci. Am avut ambiţie şi nu am cedat pe final. Ne-am apărat foarte bine, ne-am dus peste ele şi ne-am desprins. Este o victorie importantă, dar mai avem mult pînă departe", a spus Aurelia Brădeanu la Dolce Sport.

Oana Manea: "O victorie pentru publicul minunat care ne-a susţinut. Le-am închis gura celorlalţi suporteri. Am auzit fluierăturile contra noastră şi asta m-a ambiţionat".

"Ne bucurăm că am obţinut o victorie frumoasă şi că am umplut inimile celor care ne-au văzut aici şi la televizor. Pentru astfel de meciuri ne pregătim. Urmează meciul cu Cehia. Acum ne bucurăm, dar după somn ne vom gîndi la jocul de mîine. Vom petrece bătrîneşte în seara asta, cu recuperare", a spus şi Paula Ungureanu.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (30)
ipsilante
ipsilante  •  13 Decembrie 2013, 12:42
Postat de bigex67 pe 13 Decembrie 2013, 00:24

Barbar ii Mata, dobitocule! A fost un meci de Handball idiotule!!! Unde este cenzura GSP????

Te cheama bozgorescu cumva si ai urlat si tu lozinci xenofobe din tribune? Credeam ca o sa condamni comportamenrtul celor 2000 de gunoaie cu ochii iesiti din orbite, ametiti de bautura si ierburi si urlind ca maimutele... Pina cand acesti nemernici ne vor mai jigni si scuipa pe obraz si noi, cuminti si disciplinati o sa le dam si celalat obraz, ca deh, nu da bine international? M-am saturat de aceste mizerii fara limite... TE RESPECT DACA MA RESPECTI! Daca nu, vei primi ce meriti...

gabrielaj
gabrielaj  •  13 Decembrie 2013, 12:23

bravo fetelor o gura de oxigen pt meciul de asta seara sa dea Dumnezeu sa invingeti si azi .

dilibau
dilibau  •  13 Decembrie 2013, 09:25

Un meci revansa castigat de ale noastre in urma unui joc relaxat al unguroaicelor. Ca sa fiu sincer, prevazusem acest rezultat pt ca Ungaria venea dupa un antrenament cu public si canguri, iar noi dupa o infrangere greu digerabila cu o nationala inferioara (Germania-de aici si ambitia fetelor). Imi aduc aminte ca in 2010 am luat bataie in grupe de la Danemarca, pe care ulterior le-am invins in finala mica in fata a 14.000 de nordici, sper sa se repete istoria si acum. E de doua ori bine acum ca le-am invins pe vecine, pt ca acum vor juca mult mai montate cu nemtoaicele si au mari sanse sa le invinga chiar la scorul care ne trebuie noua pt a castiga grupa. Bravo Paula, ingerul nostru pazitor!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează