SPORTURI  »  HANDBAL  »  SUPERCUPĂ

Primul trofeu e pregătit » Mâine e meci tare în Supercupa României la handbal masculin

Sajad Esteki va fi din nou față în față cu Dane Sijan FOTO Alex Nicodim
Sajad Esteki va fi din nou față în față cu Dane Sijan FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2017 20:39

Campioana Dinamo București și HC Dobrogea Sud Constanța, finalista Cupei României, joacă sâmbătă, ora 16:00 (TVR2), pentru Supercupă, dând startul noului sezon.

Sezonul 2017-2018 la handbal masculin se va deschide oficial sâmbătă. De la ora 16:00, în Sala Polivalentă, din Capitală, va avea loc Supercupa României.
Campioana Dinamo București, care a reușit sezonul trecut primul event din istoria clubului din Ștefan cel Mare, va înfrunta finalista Cupei României, HC Dobrogea Sud Constanța.

Cele două echipe s-au întâlnit sezonul trecut de șase ori, Dinamo câștigând patru dintre partide, iar "marinarii" două. Acum datele stau cu totul altfel pentru că ambele echipe au făcut multe modificări în lot. Alb-roșiii au făcut 7 transferuri: portarul iranian Saeid Heidarirad, interul dreapta sârb Novak Boskovici, francezul Hugo Descat, pe extremă stânga, Răzvan Gavriloaia pe extrema dreaptă, centrul belorus Vadim Gaiducenko, interul stânga rus Vitali Komogorov și Milan Sajin, tot un sârb care joacă însă în "naționala" Qatarului, pe postul de inter stânga.

Constanța merge pe ex-iugoslavi

De partea cealaltă, HCD Sud Constanța a făcut și ea 5 transferuri: portarul Nikola Mitrevski (Macedonia), interul Dejan Malinovici (Bosnia), centrul Nemanja Mladenovic (Serbia), un alt centru muntenegrean, Stevan Vujovici, dar și un alt inter stânga din Macedonia, Velko Markoski. Cel mai important nume pare a fi însă cel al antrenorului francez Christian Gaudin, dublu campion mondial ca jucător, câștigător de Liga Campionilor, cel care a antrenat o scurtă perioadă și "naționala" României de seniori. Gaudin are la dispoziție nu mai puțin de 11 jucători din fosta Iugoslavie.

Ambele echipe și-au anunțat intenția de a se bate la titlu în actualul sezon, putând acum să-și măsoare forțele în primul duel direct.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mega2005
mega2005  •  27 August 2017, 09:59

Beiiii,....meciul s-a disputat de ieri. Sunteti in urma!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează