SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL, 16 IANUARIE-1 FEBRUARIE 2009

Probleme organizatorice la CM din Croaţia

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2008 00:00

Două dintre Grupele de la Campionatul Mondial din Croaţia pot juca în alte localităţi pentru că autorităţile din oraşele Porec şi Varazdin refuză să îşi acopere partea lor din cheltuieli, relatează cotidianul Marca.

Din fericire pentru naţionala României, oraşul în care se vor juca meciurile Grupei A este Osijek şi nu întîmpină nici un fel de dificultate.

Adversarii României la Campionatul Mondial din Croaţia sînt Slovacia, Argentina, Ungaria, Australia şi Franţa.

Federaţia Română de Handbal a anunţat lotul lărgit, de 27 de jucători, al naţionalei masculine pentru Campionatul Mondial din Croaţia (16 ianuarie-1 februarie 2009), din care vor fi selecţionaţi doar 16.

Au fost convocaţi 5 portari (Stănescu, Popescu, Laufceac, Levente, Bîrza) şi 22 de jucători de cîmp (Buricea, Şania, Stavrositu, Rohozneanu, Jurcă, Pîrîianu, Ciubotariu, Ghionea, Timofte, Toma, Iacob, Nicolae, Petrea, Irimescu, Mureşan, Filip, Cozma, Dimache, Georgescu, Fenici, Adomnicăi, Csepreghi).

"Naţionala" s-a reunit la Reşiţa, urmînd ca după Crăciun să susţină două meciuri amicale, în deplasare, cu Serbia.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (4)
 •  27 Decembrie 2008, 13:10

o sa fie victorii cu slovacia,australia,ungaria,argentina si infrangere cu franta si croatia romania termina pe 3 si trece mai departe

 •  27 Decembrie 2008, 12:48

Nici n-a inceput competitia si pesimismul incepe sa faca ravagii.Sa privim cu optimism si speranta participarea echipei la acest campionat.De bine de rau si asta este deja o performanta, dupa atitia ani de pauza.

 •  27 Decembrie 2008, 11:57

oricum nu o sa cistigam nici un meci, echipa romaniei se duce doar in excursie acolo, pt ca se stie ca nu o sa mai prinda alt turneu final pina peste alti 13 - 14 ani.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează