SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID - SCM RM VÂLCEA 36-33

VIDEO + FOTO Rapid, victorie cu SCM Râmnicu Vâlcea » Momente de panică în final: Jovana Kovacevic s-a prăbușit pe parchet

Jovana Kovacevic, numărul 24 +28   FOTO
Jovana Kovacevic, numărul 24

Articol de , , - Publicat joi, 30 martie 2023 20:58 / Actualizat joi, 30 martie 2023 21:18

După o victorie cu entuziasmată cu Krim Ljubljana, 30-24 și o calificare de vis în sferturile Ligii Campionilor, Rapid s-a întors în campionat pentru partida cu Râmnicu Vâlcea. A câștigat pe teren propriu, 36-33.

În finalul partidei, a avut loc un moment de panică. Sârboaica Jovana Kovacevic (25 de ani), de la SCM Râmnicu Vâlcea, s-a prăbușit pe parchet, după un contact de joc cu o adversară. În primă fază, jucătoarea oaspetelor nu a acuzat nicio problemă, dar la aproximativ 30 de secunde a căzut inertă.

Medicii echipei au intervenit rapid și au stabilizat-o. După 1-2 minute în care a fost tratată pe parchet, Kovacevic a fost transportată pe bancă, ieșind de pe teren pe picioarele ei, dar susținută de colege și medici. Ea nu a mai revenit în meci, urmârind finalul de pe bancă. 

+24 FOTO

Rapid, victorie cu SCM Rm.Vâlcea în Liga Florilor

Euforice după calificarea în sferturile competiției, fetele lui Rasmussen nu le-au luat în serios vâlcence și au fost taxate la aproape fiecare atac coordonat de Irina Glibko.

Formația oaspete a beneficiat și de ziua de o zi de grație a Dacianei Hosu care a respins cu ușurință aruncările în forță ale Elizei Buceschi sau atacurile din flanc ale lui Jennifer Gutierez.

După ce au ajuns să conducă și la 3 goluri diferență. vâlcencele au lăsat garda jos în defensivă și s-au trezit egalate la mijlocul primei părți. De pe bancă a intrat Sorina Grozav și Fernandez, iar lucrurile au reintrat pe făgașul normal, totuși prima repriză s-a termina pe picior de egalitate 17-17.

Trezite de Rasmussen de la cabine, giuleștencele au dat startul unei reveniri de senzație și din minutul 40 s-au aflat pentru prima dată la conducere cu 3 goluri diferență. 

Cu câteva minute momente de slăbiciune de care formația din Râmnicu Vâlcea nu a reușit să profite, Rapidul a dominat partea secundă de la un capăt la altul și s-a impus cu 36-33.

Cu 20 de meciuri jucate, Rapid este pe 3, cu 49 de puncte. SCM Râmnicu Vâlcea e pe 6, cu 35 de puncte.

VIDEO Atmosferă spectaculoasă în Rapid - SCM Rm.Vâlcea

Citește și:

Florentin Pera a anunțat lotul României pentru „dubla” de foc cu Portugalia care ne poate duce la Mondial » Rapidul dă cele mai multe handbaliste

Eliminați din Liga Campionilor, cei de la CS Dinamo le țin pumnii echipelor feminine pentru Final Four: „Va fi mai greu pentru Rapid”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  31 Martie 2023, 01:15

Mult au mai furat in meciul asta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează