SPORTURI  »  HANDBAL  »  PODRAVKA-SCM CRAIOVA 22-21

Ratare istorică » SCM Craiova a pierdut meciul decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor

Articol de - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 21:15

Vicecampioana României, SCM Craiova, a pierdut dramatic în Croația meciul decisiv pentru ajungerea în grupele Ligii Campionilor, scor 21-22 cu Podravka. Oltencele vor continua în Cupa EHF, trofeu pe care-l dețin.

SCM Craiova a ratat calificarea în premieră în grupele Ligii Campionilor, pierzând incredibil, în fața fostei campioane a Europei, Podravka Koprivnica!

Craiova a făcut o primă repriză extraordinară, în care a condus și cu 5 goluri diferență: 13-8. Neatenția din finalul reprizei a dat posibilitatea gazdelor să revină și să reducă din handicap până la pauză, 12-14!

În partea a doua, Podravka a jucat mult mai curajos și a arătat mult mai multă determinare. Oltencele nu au mai găsit prea ușor calea spre gol, iar meciul s-a încins. Croatele au trecut chiar în avantaj, 17-16, fiind rândul româncelor să alerge după egalare.

Totul s-a jucat în ultimele 10 minute ale partidei. De la 21-20 pentru Craiova, în minutul 49, oltencele nu au mai reușit să marcheze până la final! Degeaba apărarea s-a apărat exact, portarul Djukeva a avut și ea câteva intervenții de efect.

Podravka a egalat în minutul 51, iar cu 21 de secunde înainte de final le-a dat lovitura de grație oltencelor. Prin extrema stânga Korina Karlovcan, cea care nu marcase niciun gol până atunci!

Podravka, echipa cu care Mariana Târcă și Valentina Cozma câștigaseră Liga Campionilor în 1996, revine în grupele cele mai importante competiții, după trei ani de pauză, în timp ce Craiova va continua doar în Cupa EHF, a doua competiție europeană ca valoare, al cărei trofeu l-a câștigat sezonul trecut! 

Podravka 22
Chigirinova 7, Turk 4, Milosevici 3, Ikhneva 2, Iejikava 1, Dzono 1, Holesova 1, Debelici 1, Milosavljevici 1, Karlovcan 1. Antrenor: Nenad Smiljanec

SCM Craiova 21
Trifunovici 6, Zamfir 4, Gjeorgijevska 3, Tănasie 3, Nikolici 2, Țicu 2, Tătar 1. Antrenor: Bogdan Burcea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
ceaiuri
ceaiuri  •  10 Septembrie 2018, 20:57

un vis frumos cu oltence in c.l. dar asta e,castiga echipa cu un joc mai de..echipa,antrenor firav,echipa inca in formare...joc previzibil,atacam departe de poarta,pivot ioc,extreme la fel,interi slabuti,daca zamfir joaca la fel..intr-un an se va retrage,jucatoare fara curaj,lacune multe in aparare..echipa are nevoie de un antrenor si vedem ce o sa fie...

lionforever
lionforever  •  10 Septembrie 2018, 17:45
Postat de adymartianul pe 10 Septembrie 2018, 15:17

Mi se pare interesant ca il cenzurati pe colegul de mai jos, dar pe prostul care ii face pe olteni prosti, nu.

Daca sau adunat toți proștii la cenzură ce sa le ceri ?

adymartianul
adymartianul  •  10 Septembrie 2018, 15:17

Mi se pare interesant ca il cenzurati pe colegul de mai jos, dar pe prostul care ii face pe olteni prosti, nu.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează