SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Ratează returul

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2009 00:00

Mădălin Ţuţu, interul Bucovinei Suceava, s-a accidentat grav duminică seara în prima manşă a finalei Challenge Cup contra formaţiei UCM Reşiţa. Ţuţu a fost operat ieri la Clinica de Ortopedie din Timişoara după ce a suferit o fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept. "Nu am văzut cît de grav e pe moment, dar cînd am ajuns lîngă el şi am văzut cum e piciorul, mi s-a făcut rău. Vestea bună e că el îşi va putea continua cariera de handbalist, dar va rata returul cu Reşiţa, de la Suceava", a declarat antrenorul Petru Ghervan.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (1)
gazetasv.ro
gazetasv.ro  •  26 Mai 2009, 09:50

Directorul tehnic al Universitatii,Petru Ghervan a aflat in aceasta dimineata verdictul medicilor in ceea ce priveste perioada de refacere a lui Madalin Tutu,dupa accidentarea suferita la Resita. “In jurul orei 8:00 m-a sunat domnul doctor Horia Vermesan.In cel mult 6 luni,Madalin Tutu ar putea reveni in teren.El si-ar dori foarte mult sa poata fi prezent la meciul de duminica.Doctorul nu i-ar recomanda acest lucru,dar sa vedem cum evolueaza starea sa in urmatoarele zile”, a marturisit P.Gh

Vezi toate comentariile (1)
Comentează