SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL

Reacția Federației după ce fanii s-au plâns că nu pot vedea meciurile României la CM » Cine a vândut drepturile TV

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 17:18

Federația Română de Handbal a reacționat după ce mai mulți fani s-au plâns că nu pot vedea meciurile României de la Campionatul Mondial de Handbal feminin, din Germania. 

Într-un comunicat emis azi, FRH a precizat că nu s-a ocupat de comercializarea drepturilor TV pentru această competiție. De drepturile TV s-a ocupat Federația Internațională de Handbal și postul beIN Sports, care ulterior le-a vândut către televiziunile naționale.

"În urma numeroaselor comentarii apărute pe pagina Federației Române de Handbal și nu numai, ținem să facem câteva precizări referitoare la televizarea meciurilor de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Drepturile de televizare ale acestei competiții sunt deținute de Federația Internațională de Handbal și beIN Sports, care le distribuie contra cost televiziunilor, iar federațiile naționale, inclusiv cea din Romania, nu au nici un rol sau vreo influență în acest proces de licitație.

În anii precedenți televiziunea publică a transmis meciurile Campionatelor Mondiale, precum transmite în continuare meciurile de la Campionatul European și alte meciuri ale naționalelor României. În România, pentru acest Campionat Mondial, drepturile de televizare au fost obținute de la IHF și beIN Sports de către Telekom Sport", se arată în comunicatul FRH.

1.500.000 de abonaţi are Telekom, care acoperă în jur de 25% din piaţa operatorilor de cablu TV

România va juca în această seară, de la ora 19:00, contra Angolei. Meciul este liveTEXT, VIDEO, FOTO pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport. (Detalii aici)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
corectu
corectu  •  08 Decembrie 2017, 15:29

RUSINE TVR!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Decembrie 2017, 08:56
Postat de Razvan Marcel pe 08 Decembrie 2017, 01:20

Cica in tara la tine vine si zice straini si zice ce televiziune sa dea meciurile Romaniei.Ce vrajeala ,cum arunca vina in alta parte.

Nu am vrut noi capitalism, piata libera, concurenta?! Telekom investeste cel mai mult, in prezent, in televiziune. Nici RCS-RDS nu le poate face fata, daramite TVR. Este normal tot ce se intampla, pentru ca SRTV baga banii in salariile a mii de angajati, toti rude intre ei! De unde bani pentru astfel de contracte?!

749913671784643
Razvan Marcel  •  08 Decembrie 2017, 01:20

Cica in tara la tine vine si zice straini si zice ce televiziune sa dea meciurile Romaniei.Ce vrajeala ,cum arunca vina in alta parte.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează