SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Repetiţie reuşită

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Dunărea Brăila, semifinalista Challenge Cup, a învins-o ieri cu 25-22 (14-9) pe Oţelul Ga­­laţi într-un meci în devans contînd pentru etapa a 21-a. A fost o repetiţie reuşită pentru gazde, care sîmbătă, de la ora 11:00, vor disputa manşa secundă din semifinale, contra echipei germane VfL Oldenburg. În tur, româncele au învins cu 31-30. Celelalte meciuri ale etapei au loc azi: Cetate Deva-Tomis Constanţa; HCM Buzău-Rapid; Oltchim-HCM Roman; CSM Sf. Gheorghe-Jolidon Cluj; HCM Baia Mare-HC Zalău. La masculin, UCM Reşiţa a învins la Suceava pe Bucovina cu 32-28.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  25 Aprilie 2008, 17:43

Aiuritilor, meciul Dunarea-Otelul s-a jucat alaltaieri (miercuri) si nu ieri (joi)! Azi e vineri, stiati ? Cata indiferenta pentru alte sporturi, dar cat dezinteres din partea mass-media bucuresteana pentru o echipa mica din provincie ce se lupta sa intre in finala unei competitii europene... Daca va aduc aminte ca Zagna se afla aproape de mun. Braila si ca in aceasta localitate s-a nascut Ciobanul Luminii echipa asta de handbal, Dunarea, devine mai interesanta pentru voi ?

 •  25 Aprilie 2008, 17:23

nu, meciul din semifinalele cupei challenge de la braila nu se televizeaza!dar puteti urmari la aceeasi ora pe concordia chiajna,prefab modelu sau mai stiu eu pe cine...nu v-ar fi rusine la toate televiziunile astea de rahat..noi vom fi insa in sala si le vom sustine pe fete.hai dunarea!

 •  25 Aprilie 2008, 14:24

Maine o sa fie o zi mare pt Braila,si sper sa ne calificam in finala!!Maine va asteapta infernul la Braila!!!DU-NA-REA DU-NA-REA DU-NA-REA

Vezi toate comentariile (7)
Comentează