SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - FINLANDA

România a învins Finlanda, scor 36-29, dar "tricolorii" au meciul decisiv pentru play-off cu Austria

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 22:04

România a bătut Finlanda la Baia Mare într-un meci din grupa a 2-a de calificare la Campionatul Mondial din 2017, scor 36-29 (19-11). Cel mai bun marcator a fost Valentin Ghionea cu 9 goluri

România a luat un avans consistent încă din prima repriză. Băieții lui Omer au condus și la 9 goluri. Fanii din Baia Mare au fost încîntați de o aeriană finalizată de Valentin Ghionea.

Începutul reprizei secunde a aparținut finlandezilor. Nordicii s-au apropiat la 3 goluri, dar nu au reușit să ducă la sfîrșit cursa de urmărire. România s-a impus detașast și în partea a doua.

Mai avem de jucat cu Austria acasă (14 ianuarie) și cu Italia în deplasare (16 ianuarie). "Tricolorii" vor trebui să întoarcă atunci rezultatul din tur, scor 24-27.

Dacă vom trece şi de Austria ne vom califica în play-off-ul pentru Campionatul Mondial de anul viitor.

România ocupă acum locul 2 în grupă, dar e obligată să învingă în următorul meci Austria pentru a urca în fruntea grupei. Doar locul 1 merge în play-off.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează