SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

România a ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal! » "Tricolorii" au fost învinşi de Suedia

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 15 iunie 2014 19:19

Echipa naţională de handbal masculin a României a fost învinsă în deplasare de reprezentativa Suediei, cu scorul de 27-21 (15-7), în manşa retur din play-off-ul Campionatului Mondial din 2015, ratînd astfel calificarea la turneul final al competiţiei din Qatar.

Marcatorii României în meciul de duminică au fost Ghionea 7 goluri, Sadoveac 4, Csepreghi 4, Fenici 3, Buricea 2, Cristescu 1, în timp ce pentru Suedia s-a remarcat Ekberg 8 goluri.

În urmă cu o săptămînă, la Bucureşti, tricolorii au cedat la limită în manşa tur, cu scorul de 24-25 (9-8).

În "dubla" cu Suedia, naţionala României a fost condusă de noii antrenori, francezul Christian Gaudin şi Rareş Fortuneanu, care ar putea continua pe banca tehnică şi după disputarea partidelor din play-off, în funcţie de discuţiile cu FR Handbal.

Turneul final al Campionatului Mondial din 2015 va avea loc în Qatar. La turneul final sînt calificate Spania, Franţa, Danemarca şi Croaţia, pentru celelalte nouă locuri calificante din Europa luptînd echipele angrenate în play-off.

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (3)
lumpy666
lumpy666  •  15 Iunie 2014, 22:17

INCREDIBIL ce de SURPIZE au fost pana acum deja in PLAY-OFF:ELIMINATI deja: GERMANIA,SERBIA,UNGARIA,NORVEGIA!!!! -Ce de CAMPIONATE si ce REZULTATE au echipele de CLUB in ULTIMII ANI in GERMANIA,UNGARIA si ce jucatori da SERBIA PLUS ce rezultate au obtinut ei la ultimele CM si CE iar NORVEGIA fiind o echipa foarte OMOGENA si INCOMODA si cu toate astea din DIFERITE MOTIVE TOTI SUNT "OUT"!!! -NU ma mir ca SUEDIA s-a calificat la CM iar noi NU asta iera de asteptat iar ca si la or ce MARE TURNEU FINAL mai cate o echipa mare din DIFERITE MOTIVE PLUS GHINION NU SE CALIFICA dar asta este de fiecare data un PROCENT ENORM DE MIC....!!!!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  15 Iunie 2014, 19:57

Cei buni merg mai departe, cei slabi stau acasa.

kdk.19
kdk.19  •  15 Iunie 2014, 19:27

CRED CA DACA S-AR DESFIINTA FEDERATIA DE HANDBAL MASCULIN NU AR FI NICI O PAGUBA..!! NU S-AR MAI FACE DE RIS CU ALDE FINLANDA..ETC..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează