SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - ANGOLA 27-24

ROMÂNIA - ANGOLA 27 - 24 Ambros, aspru cu jucătoarele după victoria venită pe final: "Au fost relaxate! Nu sunt pe deplin mulțumit"

FOTO: Marius Ionescu (Germania)
FOTO: Marius Ionescu (Germania)

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 20:48

România a obținut a patra victorie la Campionatului Mondial de Handbal feminin din Germania, 27-24 cu Angola. "Tricolorele" sunt pe primul loc în grupă, iar mâine, de la ora 19:00, se vor duela cu Franța.

 

"Sunt fericit pentru cele două puncte câștigate azi, dar din aceste meciuri nu trebuie să luăm doar partea bună. Trebuie să jucăm mai bine, nu sunt pe deplin mulțumit. Trebuie să dăm totul în meciuri și acum să lăsăm la o parte ce nu a mers bine.

Cred că jucătoarele au încercat să fie mai relaxate. Nu ar fi trebuit să le lăsăm pe angoleze să își facă jocul. A fost ceva tensiune azi. Dar mergem mai departe și știm că vor fi meciuri dificile. E bine câ am câștigat pe final, înseamnă mult pentru meciurile viitoare. Este important că am câștigat. Meciul cu Franța va fi greu. Jucăm împotriva unei echipe medaliate și trebuie să arătăm tot ce avem", a spus Ambros Martin la TV Telekom Sport.

REZULTATE

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România - Spania 19-17
România - Angola 27-24
vineri - ora 19:00 România-Franța

Clasament:

1. România 8p, 4j 
2. Slovenia 6p, 4j 
3. Franța 4p, 3j
4. Spania 4p, 3j
5. Angola 0p, 4j
6. Paraguay 0p, 4j

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  07 Decembrie 2017, 23:58

ibericul nu cred ca a auzit de oboseala(azi 5 jucatoare nu au jucat nici 1min dedu a jucat si am ramas in 10jucatoare)exceptand primul meci cand au jucat toate...in rest am fol 9-10jucat din 16 normal sa intervina oboseala si de aici greselile in joc...sunt curios ce facem maine....dar daca jucam tot cu echipa standard...nu intram in primii 8..si ne vom bate pt locul 13-14

catalynn
catalynn  •  07 Decembrie 2017, 21:54
Postat de chronic pe 07 Decembrie 2017, 21:35

stiam eu ca esti prost

Ceva mai hilar decat un prost cronic, slujitorul unui ***, sa le spuna altora ca sunt prosti vezi foarte rar ... Revenind insa la subiect, Martin are dreptate, un profesionist exact asa gandeste. Cum am spus inca dupa victoria impotriva Spaniei e foarte important sa castigam si urmatoarele meciuri pt moral, chiar daca miza era redusa, nu vrei sa intri in faza urmtoare pe o panta descendenta. Stiu ca suna a cliseu si limba de lemn dar e cat se poate de adevarat: victoriile aduc victorii! Hai Romania!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic
chronic  •  07 Decembrie 2017, 21:35
Postat de valyomanyd pe 07 Decembrie 2017, 21:26

Offtopic...Am citit un articol despre decizia CNA de a interzice difuzarea de reclame la pariuri în timplul zilei. Motivul ? Cică ar afecta minorii :))))) Păi.. din moment ce minorii NU au voie să joace la pariuri, cum îi afectează? :))))

stiam eu ca esti prost

Vezi toate comentariile (4)
Comentează