SPORTURI  »  HANDBAL  »  NORVEGIA - ROMÂNIA, MARŢI, 19:00, DOLCESPORT ŞI GSP.RO

România îşi apără trofeul Cupa Mondială la handbal. Mîine jucăm cu Norvegia!

Carmen Amariei
Carmen Amariei

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2010 00:00

După ce anul trecut a câştigat Cupa Mondială la handbal feminin în urma unei finale de infarct, 28-27 cu Norvegia, România încearcă să-şi apere titlul săptămâna aceasta, la Aarhus, în Danemarca. Dolce Sport transmite în exclusivitate întreaga competiţie.

În perioada 21-26 septembrie 2010, opt echipe naţionale se bat pentru câştigarea Cupei Mondiale: România face parte din Grupa B, alături de Suedia, Norvegia şi Rusia, iar în Grupa A sunt repartizate Danemarca, Franţa, Ungaria şi Germania.

Programul meciurilor elevelor lui Radu Voina în faza grupelor este următorul:
Marţi, 21 septembrie, ora 19:00    Norvegia – România
Miercuri, 22 septembrie, ora 15:00    Rusia – România
Joi, 23 septembrie, ora 15:00    România – Suedia

Semifinalele sunt programate sâmbătă, 25 septembrie, la orele 15:15, respectiv 17:15, iar finala se va desfăşura duminică, de la ora 17:15.

Jucătoarele convocate de antrenorul Radu Voina:

Paula Ungureanu şi Talida Tolnai - portari
Ramona Maier, Adriana Nechita, Patricia Vizitiu, Melinda Geiger, Aurelia Brădeanu, Ada Moldovan, Ionela Stanca, Oana Manea, Florina Bîrsan Chintoan, Cristina Neagu, Carmen Amariei, Valeria Beşe, Adriana Ţăcălie, Mihaela Tivadar, Iulia Puşcaşu şi Valentina Ardean Elisei - jucătoare de cîmp.

De asemenea, cele mai importante campionate de handbal masculin din lume, Bundesliga şi Liga ASOBAL, vor fi transmise din acest week-end de Dolce Sport. Cele două întreceri naţionale au devenit cei doi mari poli de putere în handbalul mondial, intercluburi, Liga Campionilor la handbal masculin fiind în ultimiii ani o afacere germano-spaniolă. Nici o echipă din alt campionat nu a mai reuşit să intre în ultimul act al competiţiei în ultimele 6 sezoane.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
flopescu.flops
flopescu.flops  •  21 Septembrie 2010, 18:32

poţi să ne spui pe ce canal danez se transmite meciul? mersi

droe
droe  •  20 Septembrie 2010, 22:58

Nici Neagu nu joaca din cauza problemelor medicale.Mai documentati-va!

s.m.r.
s.m.r.  •  20 Septembrie 2010, 18:19

BBunå, nu stiu cine a scris articolul de mai sus, dar eu cred cå nu va-ti informat corect: Valeria Bese, Ionela Stanca si Ramona Farcåu nu fac parte din lotul care a venit in Danemarka. Si pentru comentariul de mai sus: Romania a cistigat GF- WCUP 2009, am fost in salå anul trecut, meciul sa discutat la ora 16.15 ora Romaniei si de la ora 18.15 sa jucat pentru locurile 3- 4 intre Danemarka - Germania, meci care sa terminat in prelungiri. Abia astept så ne vedem la salå i Århus...SIMONA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează