SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // EXCLUSIV Radu Voina face o analiză care ne pune pe gânduri: „Să sperăm că Neagu va mai putea ajuta naționala” + ce a remarcat la Muntenegru și Ungaria

Articol de - Publicat marti, 03 decembrie 2019 14:21

După chinuitorul România - Kazahstan 22-20, Radu Voina (69 de ani), fostul selecționer al naționalei feminine, și-a prezentat concluziile în exclusivitate pentru GSP.ro.

  • România a urcat pe 3 în grupă, după ce în această dimineață Muntenegru a învins Ungaria, 25-24. Într-un alt meci, Spania n-a avut probleme cu Senegal, 29-20.
  • Programul României la CM Handbal: România-Muntenegru (mâine, ora 08:00) și România-Ungaria (vineri, ora 12:00);
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

-Bună ziua, domnule Voina! Ați văzut meciul cu Kazahstan? Ce impresii v-a lăsat?

- N-am văzut meciul, nu am văzut nimic pentru că nu am fost acasă și nu am avut unde să-l văd.  Am aflat rezultatul, dar atât. 

- Din păcate, ne-am chinuit și cu Kazahstan...

- Da, pare un rezultat chinuit având în vedere scorul și numărul de goluri primite, dar importantă e victoria. Se va mai vorbi azi de manieră, dar importantă e victoria. 

„Să sperăm că Neagu mai e capabilă să joace pentru națională”

- Cât de mult credeți că a contat absența Cristinei Neagu?

- Cristina Neagu a câștigat meciul cu Senegal, a demonstrat că e indispensabilă echipei naționale. A făcut un meci senzațional, n-o credeam capabilă după perioada de accidentare. Foarte bine că n-a jucat astăzi, avea probabil nevoie de recuperare. 

 - Patricia Vizitiu tocmai ce spunea că naționala e dependentă de Neagu. Ce părere aveți?

- Să sperăm că mai e capabilă să mai joace pentru națională. Timpul trece foarte repede, iar din spate trebuie să vină și jucătoare noi.

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // EXCLUSIV Radu Voina face o analiză care ne pune pe gânduri: „Să sperăm că Neagu va mai putea ajuta naționala” + ce a remarcat la Muntenegru și Ungaria

„Vom vedea capacitatea României în meciurile cu Muntenegru și Ungaria”

- Punând un pic situația în perspectivă, credeți că avem vreo șansă să ne calificăm mai departe? 

- Urmează două meciuri importante. Am văzut de dimineață meciul direct Muntenegru - Ungaria (n.a - câștigat de muntengrence cu 25-24), sunt două echipe periculoase. Mi-a plăcut foarte mult Ungaria, în ciuda înfrângerii. A jucat frumos, se vede că maghiarele au foarte mare calitate. Nu știu dacă la acest campionat pot face ceva, dar în viitor echipa Ungariei va deveni una periculoasă.

- La momentul actual, sunteți de părere că Muntenegru și Ungaria sunt peste naționala României? 

- Nu știu dacă Muntenegru și Ungaria sunt peste România, dar, în orice caz, sunt două echipe care joacă un handbal foarte frumos. Am văzut viteză, ritm de pasare. Nu întâmplător sunt unele dintre favorite. Vom vedea capacitatea României în aceste două meciuri. 

- Vă încumetați la un pronostic pentru partida cu Muntenegru?

- Va fi un meci complicat. Nu mă încumet la un pronostic, aș vrea să câștige România, dar nu va fi ușor.

+23 FOTO

Clasament Grupa C:

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // EXCLUSIV Radu Voina face o analiză care ne pune pe gânduri: „Să sperăm că Neagu va mai putea ajuta naționala” + ce a remarcat la Muntenegru și Ungaria

Cristina Neagu a primit trofeul de cea mai bună jucătoare din lume: "Nu sunt Messi, nu sunt Ronaldo. Am propria identitate, vreau ca lumea să țină cont de asta"

Citește AICI cronica partidei România - Kazahstan 22-20!

Cristina Neagu, exasperată de colege! Critici la time-out: „Stați și așteptați! Hai, Vizitiu, capul sus!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  04 Decembrie 2019, 11:42

@mihai.toma90 cu Târcă au închis subiectul chiar cei care l-au deschis că este la Corona...acea Corona...

sexilian
sexilian  •  03 Decembrie 2019, 15:33

Fetelor ,incredere si curaj...../..

mihai.toma90
mihai.toma90  •  03 Decembrie 2019, 15:11

Dupa campionatul mondial, poate unul din toti ziaristii gsp, reusesc sa ia un interviu presedintelui FRH si antrenorului echipei, in care sa explice motivul neconvocarii Sorinei Tîrcă si a Laurei Chiper.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează